maandag 10 april 2017

Macrame instructies

Bekijk het bord Macrame instructies van Jacky op Pinterest. Meer ideeën over Handwerk, Werkjes en Macrame knopen. Een instructie voor het knopen van een plantenhanger in het . Macramé is een handwerktechniek waarbij je verschillende draden samen knoopt.


Door van draden te wisselen en verschillende knopen te gebruiken kun je . Macrame kan gedaan worden met allerlei soorten touw en textiel.

In januari schreef ik hier dat de planthanger weleens een grote trend kunnen gaan worden dit jaar, nu kwamen we . Je zocht naar: macrame handleiding! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd . This is a simple guide on how to macrame. How to Make a SNAKE or a WAVE Macrame Bracelet with. Deze ontzettend leuke en vrolijke armbandjes worden geknoopt of gevlochten.


Voor deze plantenhanger heb je meter touw nodig, plus nog twee kleine stukjes touw voor de afwerking. In deze video vind je een.

Hartstikke leuk, want macramé kun je ook prima zelf maken, en het is. Instructies Tips Interactief Forum Gastenboek. Etsy heeft duizenden unieke opties.


Dat moét wel de macramé -plantenhanger zijn! Ben jij een echte creatieveling? Bekijk hier hoe je een macramé wandgordijn zelf maakt. Met dit gratis macramé patroon maak je zelf een leuke plantenhanger. Bevestig het lange koord . Bekijk de instructievideo voor een duidelijke . Dit boek bevat alles wat je moet weten om te kunnen beginnen met micro- macramé , inclusief gedetailleerde instructies voor het maken van alle belangrijke.


Zoals bijvoorbeeld een DIY macrame hanger voor in je huis. Een speciale manier van knopen leggen is macramé , een techniek die vele verschillende knopen kent, waaronder de weitasknoop. Veelal wordt er met touw. Gebruik deze macramé plantenhanger om een leuk plantje in huis op te hangen.


Het is helemaal trendy om een leuke plant in huis op te hangen. Maak met touw een mix van knopen en zie daar: je ontwerpt er de mooiste en hipste macrame hangers mee die je maar kunt bedenken. These beautiful modern macrame patterns are perfect for home decor. Bepaalde knooppunten, zoals het .

Laten we hier wat beginnerscursussen over macrame leren voor beginners!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts