maandag 10 april 2017

Mobiroof sedumcassettes

Mobiroof is een systeem met sedumcassettes die je eenvoudig aan elkaar klikt. Ideaal voor platte daken van woningen tuinhuisjes, garages, . In verstedelijkte gebieden is het moeilijk om een groene omgeving te creëren. Toch hoef je hier geen jaren op te wachten dankzij het MobiRoof.


Het Mobiroof systeem bestaat uit cassettes van gerecycled niet-toxisch polypropyleen. De cassette is gevuld met puimsteen voor drainage en opslag van water.

Mobiroof Sedum cassettes zijn onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen. De Sedum cassettes zijn beplant met 4-verschillende soorten sedumplanten. Deze cassette met mossedum legt u zo kant en klaar op uw dak, direct een mooi groen resultaat en makkelijk zelf uit te voeren. Flowers with hot hues, such as orange and yellow, placed next to deep greens of lush foliage create vibrancy in a garden composition.


Here, clusters of dahlias, . Een puur, natuurlijk groendak? De sedumcassettes klikt u moeiteloos aan elkaar. Tuinarchitect Marcel van Eijsden: “Al tijdens het werken met de Mobiroof sedumcassettes werden wij aangesproken door voorbijgangers die .

De mannen hebben in hoog tempo duizend Mobiroof - sedumcassettes op de gloednieuwe entree en het 4vierkante meter grote dakterras . Kant-en-klaar sedumdak Mobiroof - Mobiroof - Mobilane. Mobiroof van Mobilane is een systeem met sedumcassettes die eenvoudig aan elkaar . Het kant en klare systeem van sedum-cassettes klik je eenvoudig aan elkaar en is . Er liggen duizend Mobiroof - sedumcassettes op de nieuwe entree en het 4mgrote dakterras van het Van der Valk-hotel. Het meest populair is de sedumcassette , ook wel sedumtegel of sedumtray genoemd. Deze is zo populair omdat het groendak erg makkelijkte leggen, u klikt de . Always wanted a green roof?


Een groendak in een handomdraai met de mobiroof groendak cassetes! Het mobiroof systeem komt in aanmerking voor de groendak subsidies die gemeentes . Overwogen wordt om een aantal daken nog te voorzien van Mobiroof sedumcassettes. MobiRoof is the quick, aesthetically pleasing solution! De waterbuffercapaciteit van de vernieuwde Mobiroof sedumcassettes is twintig liter per m2.


Dat is aanzienlijk meer dan bij veel alternatieve extensieve . Heel Nederland maakte kans op een groen dak met Mobiroof - sedumcassettes door mee te doen aan een winactie van Buitenleven. Het groendak is gerealiseerd met behulp van de zogeheten Mobiroof - sedumcassettes. Ze zijn door hoveniersbedrijf Hans Linders uit Sint Joost .

ZinCo provide high quality systems for green roofs with blooming perennials and fragrant herbs. Combinations with walkways and patios are also possible.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts