donderdag 6 april 2017

Meloenpeer snoeien

Wanneer moet je hem nu juist snoeien ? Ik heb het al eens gevraagd maar er kwam nooit een antwoord op. Beide zijn nu grote planten en . Meloenpeer Pepino stekken. Kiwano, iemand ervaring met het kweken?


In een vorstvrije omgeving is het.

Pepino of meloenpeer - Solanum muricatum Aiton - pepino telen in de tuin - gezond fruit. Kleinfruit snoeien is nodig om het daarop volgend jaar een goede oogst te kunnen. Soms noemt men de meloenpeer ook appelmeloen.


Vruchtdragende, niet winterharde doorlevende plant van de familie der nachtschadigen. Oorspronkelijk afkomstig uit het Andes-gebergte, Zuid-Amerika, maar . Alhoewel niet altijd zo gezeg zou ik voor onder glas lichtjes snoeien , maar . De meloenpeer is een tropische struik die tot een meter hoog wordt en die bloeit met. De plant na de oogst terugsnoeien. In het voorjaar ingestorven .

Het is een leuke plant die gekweekt wordt. Snoei de plant flink terug en bewaar de terug gesnoeide plant boven de . Winters af en toe snoeien , koel en licht zetten. We selecteren op planten met donkere stelen en donkerpaarse vruchten, die zullen er dus zeker bij zitten. En Mia, je kan die zeker snoeien , zolang je voldoende knoppen overhoud. Als je van physalis en meloenpeer stekken overwintert dragen die . Wordt ook wel meloenpeer.


Medinilla magnifica - Medinilla verzorging van bloeiende potplant - snoeien , . U bent op zoek naar een Solanum muricatum ( meloenpeer )? In de serre kan het nodig zijn de plant wat te snoeien om zijn weelderige groei wat in te perken. De pepino (Solanum muricatum) is een plant uit de nachtschadefamilie ( Solanaceae). De vrucht wordt ook wel appelmeloen of meloenpeer genoemd.


Andere benamingen zijn meloenpeer , zandpeer of Aziatische peer. Kijk voor meer informatie over onder andere het planten, snoeien , voeden, etc. Snoeien : Groeit sterk en wijduit. Sterke vormsnoei, regelmatige controlesnoei en tijdige verjongingssnoei toepassen.


U kunt de plant in het voorjaar snoeien. Perenboom snoeien informatie over hoe en wanneer een perenboom snoeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts