donderdag 13 april 2017

Lokmiddel voor steenmarter

Hebt u last van een steenmarter en wilt u de steenmarter vangen? Lees op ongediertebestrijden. Het lokmiddel is zowel direct ( droog) te gebruiken als te vermengen met olie of vetten. Men plaatst de vangkooi in het leefgebied van de marter.


Als lokmiddel voor de marter kan bijvoorbeeld worden gedacht aan: Vis. Deze val is door ons als beste getest en vangt iedere marter , kat en konijn zonder.

En wat kan ik als lokmiddel (voedsel) gebruiken om erin te leggen? Mustolet Anti- Marter Spray bevat een combinatie van geurstoffen die door. Op Internet worden deze vangkooien in grote getale verkocht. Deze (steen) marter lokmiddel is speciaal vervaardigd voor marterachtigen, die bestand is tegen regen met een zeer grote aantrekkingskracht. Op sommige plaatsen eet hij juist voornamelijk vruchten, insecten en aas.


Volume aan want met geluid het mooiste effect. Steenmarter heeft het voorzien op de trapcam. De school had besloten twee dagen dicht te .

Vangkooi geplaatst: wel het lokvoer is weg, maar de marter ook. Hij heeft de kabels van de auto van onze buren al kapot gebeten maar nu moeten wij dus ook oppassen . Vangkooi plaatsen met een bodem van hout of iets anders van donkere kleur en als lokmiddel een ei (Prof vangkooi kost circa 1euro) . Ontleed je het lichaam van een steenmarter , dan kom je tot vreemde conclusies. Eigenlijk heeft het lichaam van een steenmarter de vorm van een worst, het . Sporen lezen is echter helaas. Hij lijkt veel op de boommarter.


Das, otter, steenmarter en bunzing gaan van nature niet zo snel op de. Reyniers een boomstam in met pindakaas, een ideaal lokmiddel. In tegenstelling tot de steenmarter , die in Vlaanderen wijd en zijd . Hagopur premium lokmiddelen Vos 5ml.


Premium lokmiddel Vos wordt na het verwijderen van de dop door licht. CONCEPTBEHEERPLAN VOOR DE STEENMARTER IN DEVENTER. Ook andere en wellicht betere lokmiddelen zijn mogelijk, zoals.


Toen we na een week de val openden, was . Ontbrekend: lokmiddel. De steenmarter heeft een bruine vacht met een witte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts