dinsdag 4 april 2017

Openingstijden zwembad hengelhoef

Tarieven en openingstijden. Voor meer info over actuele openingsuren en actuele prijzen : hier klikken. Villa Victor indoorspeelpaleis.


Hengelhoef Party € p. Vanaf april tot oktober is het . Het zwembad is overdekt (de wildwaterbaan loopt gedeeltelijk in open lucht).

Openingstijden : Zwemparadijs . Na de openingstijden kan er niet ingecheckt worden. De camping is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en het zwembad is . Aangenaam zwembad met de glijbanen en wildwaterbaan. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Toegang tot het subtropisch zwemparadijs (let op de openingstijden ) . Mocht het weer de waterpret in ons buitenbad niet toelaten, dan bent u van harte welkom in het . Hier vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen voor ons Swimfun zwembad.


Swimfun probeert alle vragen zo zorgvuldig mogelijk te beantwoorden.

De grote recreatieplas zorgt buiten . Een gethematiseerd zwembad met een stroomversnelling, waterglijbaan, ontspanningsmogelijkheden en nog veel meer. Houthalen-Genk is zeker mooi, het binnen zwembad is dik in orde. De zwembad ging om uur sochtens open, dat was geen probleem maar hij. Het subtropisch zwembad waar wij zelf en ons kinderen ten volle van konden genieten.


Opgelet: zwemmen is wel enkel toegelaten binnen de voorziene zwemzone en tijdens de openingsuren. De zwemzone is geopend van juli tot en met 31 . BINNENZWEMBAD (vanaf uur open voor mensen met een abonnement of beurtenkaart). Hier staat het zwembad garant voor dolle en extreme waterpret maar ook voor rust en ontspanning.


Bekijk de beste aanbiedingen,. Midden in Belgie staat het kindvriendelijkste vakantiepark met een groot binnenzwembad (inclusief spetterende glijbanen), een overdekte binnenspeeltuin . Zwembad Faciliteit Aanzicht Faciliteit. Leuk park met mooi zwembad vlakbij Plopsaland. Animatie voor kinderen, Speeltuin, Overdekt zwembad , Openluchtzwemba . Geniet van de rust, natuur en ontspanning. HENGELHOEF VOORDEELPAKKERS TOT KORTING O. PUBLIEKE OPENINGSUREN SCHOOL PERIODE Is het zwembad voor publiek . Gratis tickets of veel korting op zwembad het vennenbos kaarten!


Wij hebben vouchers over voor de hengelhoef in houthalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts