dinsdag 25 april 2017

Karcher hogedrukreiniger

Vele aanbiedingen bij bol. Koop of Verkoop karcher hogedrukreiniger gebruikt op Marktplaats. Bezorgd waar en wanneer je wilt. Gratis bezorging vanaf 20. Bekijk ons gamma en bestel.


Kärcher hogedrukreiniger kopen.

Deze hogedrukreiniger van Karcher is uitermate geschikt voor lichte tot middelmatige werkzaamheden zoals het schoonmaken van je fiets, tuinmeubilair , . Met de Full Control hogedrukreiniger vindt u steeds de juiste druk voor elk oppervlak. Deze krachtige hogedrukreiniger kan alles aan. Met een werkdruk van 1bar spuit hij zo jouw terras en tuinmeubelen schoon.


Hogedrukreinigers reinigen grote oppervlakken zoals het terras, oprit en stoep. Verschillende vermogens en vele bijpassende . Dankzij de Home Kit houdt u met de hogedrukreiniger ook . Coolblue: alles voor een glimlach.

Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste. Hij is niet veel gebruikt en kreeg toch binnen jaar een lekkende motor. VSS staat garant voor maximale ondersteuning en service. Alle toebehoren met bajonetaansluiting.


Quick connect –snelkoppeling aan pistool. Het drukniveau wordt ingesteld op . Pomp is van heel goede metaal,geen pvc. Rede verkoop heb er staan. Garantie: jaar garantie. De KCompact Home is ideaal voor het verwijderen van vervuiling rondom het huis.


Je bent zo klaar met het schoonspuiten van bijv. MD is ontwikkeld voor extreme verontreinigingen en grote oppervlakken. Schoonmaken is met deze krachtige hogedrukreiniger een fluitje . Koop uw KARCHER K4-PREMIUM-HOME-FULL aan de beste prijs, gratis geleverd en. Om de hogedrukreiniger te beschermen bij gebruik van vuil water.


Accessoire - T-Racer 3Karcher voor hogedrukreiniger. Een mooie fiets verdient af en toe best wat liefde en verzorging.

De mobiele hogedrukreiniger. Ik heb toevallig gisteravond zitten googelen. Het model van de prijsvergelijking van Chaos is toch anders? Die van de Action heeft een groot handvat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts