donderdag 20 april 2017

Macrame plantenhanger diy

Do it yourself : een macrame plantenhanger maken! Je komt heel ver met deze tips en een beetje hulp van. Het enige dat je nodig hebt is touw en een vaasje. Ben jij een echte creatieveling?


Bekijk hier hoe je een macramé plantenhangers zelf maakt.

Op zoek naar een leuke bezigheid voor een druilerige dag? Die verbluffende macramé plantenhangers zijn makkelijk(!) zelf in elkaar te . Gebruik hiervoor deze simpele rekensom. Je kent ze misschien nog wel van vroeger (als bruinkleurige variant), maar ze zijn weer helemaal teru. Kijk dan snel verder voor de DIY.


Voor deze plantenhanger heb je meter touw nodig, plus nog twee kleine stukjes touw voor de afwerking. Wist je dat je een macramé plantenhanger heel makkelijk zelf kunt maken? Met de macramé techniek kan je snel en gemakkelijk een hele mooie plantenhanger maken.

Toen ik laatst op een mooie interieurfoto een macramé plantenhanger in een vrolijke kleur zag, was mijn interesse wel gewekt. De plantenhangers van vroeger zijn . Voor wat extra groen aan mijn TOON tafelklem in de tuin zocht ik kleine plantenhangers. Lastig te vinden, want of te groot of te zwaar.


DIY macramé plantenhanger. Met zpagetti garen of een oud t-shirt ga jij zelf een plantenhanger maken. Handmade and beautiful macrame plant hanger. This plant holder combines braided cotton and beads to make a retro looking plant holder. Door de keuze van touw, kleur en knopen kan je er alle kanten mee op.


Deze plantenhanger is helemaal hot en . Macramé is dé nieuwe trend in handwerken. Gastblogger José Russchen van That Friday Feeling laat zien hoe je een macramé plantenhanger maakt. Maar weet je niet goed waar je moet beginnen?


Voor het nieuwe garen van Durable heeft Stefanie een prachtige en stoere plantenhanger patroon . Macrame Haakpakket voor een stoere plantenhanger. Teken met behulp van een geodriehoek het model na .

Met stevig koord gaan we aan de slag en knopen we een hippe plantenhanger. De zomer vraagt altijd om extra . Lees hier een stap voor stap beschrijving van hoe je zelf dit hangende groene kunstwerkje kunt . Plantenhanger macramé pakket, bekijk alle kleuren en soorten op onze site, snel , veilig en. Fons, macramé plantenhanger in ecru.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts