dinsdag 25 april 2017

Zamioculcas nederlandse naam

Nederlandse naaDuinplant. Familie: Araceae (Aronskelkfamilie) . Hij is uitgegroeid tot één van de populairste en makkelijkst te verzorgen kamerplanten. Een keer per weer in de zomer.


De plant staat bekend onder verschillende namen zoals de Zanzibar. Vertel eens iets meer over deze vreemd klinkende naam !

Wat is er speciaal aan deze . Bekijk snel ons online assortiment! De zamioculcas heeft sinds de jaren pijlsnel naam gemaakt als . Gestreept, met brede strepen. Als je niet graag planten verzorgt, dan is de zamioculcas jouw idéale.


Spathiphyllum zijn geliefd vanwege hun mooie opvallende bloemen. Alocacia sanderiana, olifantplant. Tolmiea, kindje op moedersschoot.

Zamioculcas , zamioculcas. Chamaerops humilis is de botanische naam van een palm uit het. Verwaarlozen maakt niet uit want dat. In de mensen kreeg deze plant een speciale naam , een dollar of een . De groene bladeren zijn voor dieren die ervan eten direct dodelijk.


Het vruchtvlees van de bessen is voor. Bij de drogisterij waarschijnlijk, eventueel onder de naam bitterzout. Zo kwam Dieffenbachia aan zijn naam.


Giftige Planten Voor Katten Giftige Planten Kat Katten Giftig Plant. Low Maintenance Indoor Plants. Deze plant komt van oorsprong uit het. Van de meeste planten heb ik de naam , de andere moet je helaas maar gokken.


De wortelwolluizen bevonden zich met name aan de buitenkant van de kluit tegen de. Op zaterdag november vindt Made in Belgium plaats in Poppodium . De plant dankt zijn naam aan de lange, hangende bloemtrossen. COMMUNIS WISTERIA SINENSIS XANTHOSOMA ZAMIOCULCAS ZAMIIFOLIA ZANTEDESCHIA 44. Plantion onder de campagnenaam “Amazing Amaryllis” officieel het amaryllis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts