donderdag 25 mei 2017

Buiten zwemmen limburg

Met het warme weer is elke vorm van afkoeling welgekomen. Wij sommen plekjes op in onze provincie . De keuze is trouwens enorm. Buitenzwembad met reuze glijbaan, kleuter– en peuterba speel– en.


Binnen of buiten zwembaden, subtropische zwembaden of natuurbaden, Midden- Limburg.

Zwemmen in Midden- Limburg ? Voorkom dat u ziek wordt of een boete krijgt. Wil je gaan zwemmen in een openluchtzwembad in Limburg ? In West-Vlaanderen kan u gaan zwemmen in het Gavermeer in domein. In Limburg kan u zonnen, zwemmen en zandkastelen bouwen in De . Gratis buiten zwemmen in West-Vlaanderen.


Domein De Gavers in Harelbeke.

De Paalse Plas in Beringen. Zwembad Kessel is een openbaar buitenzwembad. Het bad heeft diverse faciliteiten zoals trampolines en een kleuter- en peuterbad met speeltoestellen.


Door ondermeer palmbomen, bamboe en surfzeilen ademt het gehele binnencomplex een zalige subtropische sfeer uit. Lekker buiten zwemmen in Limburg zit er niet meer in. Zomers weekend voor de deur: waar kan u (gratis) buiten zwemmen ? Wij maakten een overzicht waar u (gratis) kan gaan zwemmen.


Een openluchtzwemba zwemvijver en waterglijbaan vindt u bij Heidestrand in Zonhoven, hartje Limburg , vlak naast Hasselt. Het verwarmde buitenzwembad op Recreatiepark de Leistert is zondermeer spectaculair te noemen. Het is een heerlijk buitenzwembad in Limburg met voor de . Overdekt zwembad in Limburg , Sevenum. Ook buiten is er heel veel waterplezier op De Schatberg!


Van jong tot oud kunnen zich met mooi weer buiten in de baden vermaken. Natuurbad met zandstrand . Ook in Limburg kan je heel wat leuke plekjes vinden om in openlucht te zwemmen.

De Steenberg bijvoorbeel een groot zandstrand waar je . De locatie in het midden van Limburg voor uw ideale dagje uit. Fun Beach The Beach the place to be! Alle reden om samen de bloemetjes nog eens uitgebreid buiten te zetten met een . In het zomerseizoen weten jong en oud het kleine paradijsje in Midden- Limburg weer te vinden. Op zoek naar een lekker dagje voor de kinderen en jezelf?


BINNENZWEMBAD (vanaf uur open voor mensen met een abonnement of beurtenkaart). Bezoek dan openluchtzwembad Meerssen, centraal gelegen in Zuid- Limburg. Of het nou gaat om heerlijk ontspannen aan het strand van een recreatieplas, spetteren en spatteren in een buitenzwembad of lekker genieten van een hete . Buiten zwemmen in de open lucht - waar in Nederland?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts