vrijdag 12 mei 2017

Grasmaaier viking

Bij VIKING vindt u de ideale grasmaaier of grasmachine voor elk gebruik. Vind uw VIKING elektrische grasmaaier bij een dealer in de buurt! Viking , Sabo en Masport, bekende namen bij Jos Martens.


Jos Martens, specialist in tuin- en parkmachines, tevens onderhoud en reparatie mogelijkheden. Koop of Verkoop viking op Marktplaats. HUSQVARNA - HONDA - VIKING - STHILL WEIEBANG Motormodel Loncin LC1P65FE Motorvermogen pk .

De serie speelt een pioniersrol in de categorie van de compacte grasmaaiers. Ze zal u weten te overtuigen met haar betrouwbaarhei haar eenvoudige . Onze medewerkers adviseren u graag welke . Wat is de oppervlakte van het grasveld dat u moet maaien? U hebt de keuze uit tal van soorten: grasmaaiers op benzine, elektriciteit en accu, en dat . Bij Vanraes in Roeselare (West-Vlaanderen) vindt u een ruim aanbod grasmaaiers op accu. Met mulchfunctie, vario-aandrijving en lichtlopende DOV ReadyStart-motor.


Een elektrische grasmaaier nodig? Ervaar de voordelen en het gemak van een elektrische grasmaaier.

VIKING grasmaaiers zijn eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te . Ze zijn kwalitatief en niet duur in aanschaf. Tot de jaren van de 20e eeuw stond Viking vooral bekend vanwege de Duitse kwaliteit op het . Viking grasmaaiers vormen onderdeel van de Stihl groep. Electrisch, met benzinemotor aangedreven of met accu.


Voor particulier of professioneel gebruik. Viking Benzine grasmaaier koopt u bij Gereedschapcentrum. Er zijn namelijk VIKING promoties op een heleboel machines, van grasmaaiers over hakselaars tot zitmaaiers. Uiteraard zijn er ook STIHL promoties: die vindt u. De WOLF-Garten A4E Elektromaaier is een grasmaaier voor de gepassioneerde tuinier.


De kunstofbehuizing van VIKING voor de grasmaaiers en verticuteermachines zijn gemaakt van een hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer. Motortype, BS Serie 6iS OHV. Nominaal vermogen, kW.


Bekijk het uitgebreide assortiment van Kerstma-Heida online. Gratis verzending vanaf €50. Grasmaaiers , zitmaaiers, grasmachines, versnipperaars,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts