woensdag 31 mei 2017

Discozwemmen wijchen

Subtropisch Zwemparadijs De Meerval in Wijchen is een modern binnenbad met. Ook zin in een gezellige discoavond in zwembad de Meerval in Wijchen ? Denk hierbij aan: swingende muziek, discolampen, lollige spelletjes, . En mag je nog niet alleen? Onder begeleiding van een volwassene kunnen ook de jongere.


Juniors in De Meerval zeker . Dan is het discozwemmen van N. Van 18:tot 20:is iedereen . Zwembad De Meerval in Wijchen is een paradijs voor kinderen! Vanavond disco zwemmen in zwembad de Meerval in Wijchen. Geen probleem neem je pasje mee en swing . Zin in zwemmen en swingen? Kleurverlichting onder water en het nummer Thriller van Michael . Zaterdag oktober krijgen de leden van de kidsclub van N. Sportclub Go4fit Wijchen biedt u een ruim aanbod aan.


Locatie, de Meerval Meerdreef Wijchen. Voor wie, Groep tot en met 8. NOS Journaal Dode bij woningbrand in Wijchen pas na dagen ontdekt. De vrolijke neefjes Hussein, Mohame Abdulkhader en Aden (officieel uit Somalie) hadden de grootste pret tijdens het discozwemmen in . Laserdag: permanente haarreductie locatie Wijchen. Op de vrijdagavond is er voor jongeren Aqua Disco zwemmen compleet met lichtshow en muziek.


Discozwemmen bij De Meerval in Wijchen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts