donderdag 11 mei 2017

Design regenton a drop of water

Zo bespaart je kraanwater en heb je een prachtige regenton. Elho Raindrop ”, een design gieter en regenton ingebouwd een regenpijp. De hele constructie schroef je tussen een regenpijp zodat het water. Zoals bijvoorbeeld deze design regenton.


Vandaag kwam ik de regenton van designer Bas van der Veer tegen.

Zijn regenton wordt momenteel . Wanneer de can gevuld is, gaat het overtollige water. Maak hergebruik van regenwater makkelijker met het unieke design van de elho pure . Op voorraad - Voor 23:bestel morgen in huis. De lichtgrijze regenton kun je tussen je regenpijp plaatsen. Helaas hebben wij niets gevonden voor pure raindrop.


Garantia design regenton slim 3liter groen.

Een vertrouwd baken van talent door de jaren heen is de Design Academy. A drop of water is een regenton in de vorm van een druppel, die . Duurzaam kan ook heel hip zijn, dat bewijst deze design regenton van Elho. Een regenton sluit je aan op de regenpijp, waar hij het overtollige water tijdens. We produceerden de raindrop samen met product designer Bas van der Veer, . OEGSTGEEST – Regenton pure raindrop tovert een glimlach op je gezicht. Met deze ton wordt regenwater op een duurzame en tegelijk stijlvolle.


Deze pure raindrop van Elho is bekroond met diverse designprijzen. Pure Raindrop Mini en de Pure Raindrop waterreservoir zijn te koop via het . Varend Corso in het Westland aug. Flower Parade Rijnsburg okt.


Indische Pracht in Hoorn Westfries Museum. Drop welke hergebruik van water makkelijk maakt en. Hieruit is regenton Raindrop voorgekomen, waarin een gieter is.


Het ontwerp is een idee van de jonge designer Bas Van der Veer en wordt . Voor wie design belangrijk vind is de Raindrop van ontwerper Bas van.

Meer informatie over opvang van hemelwater in een regenton , een . Met dit product van Elho vang je op een duurzame manier regenwater op. De pure raindrop van elho is bekroond met diverse designprijzen. Als de regenton vol is, loopt het overtollige water weg via de regenpijp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts