vrijdag 19 mei 2017

Zweefparasol doek vervangen

Vervang uw oude parasoldoek voor een nieuw doek. Handleiding voor het vervangen van een parasoldoek. Het frame van uw parasol is nog in orde, maar het doek is aan vervanging toe?


Losse parasoldoeken zijn verkrijgbaar met een rits of met een klittenband bevestiging voor rond de baleinen. Bent u op zoek naar een nieuw parasoldoek die uw oude kan vervangen ? Parasoldoeken met klittenband en ritssluiting. Kees Smit Tuinmeubelen heeft ook . Shadowline Doek tbv Bonaire parasol Ø 350cm. Of u heeft ondertussen nieuwe huiskleuren en wilt graag het parasoldoek in de zelfde style. Solero Laterna - koord vervangen.


Nog voor het weven werd de draad gekleur waardoor het doek elegantie, sterkte. Glatz parasoldoeken - Schaduwparasols. Leg het doek van de parasol in een badkuip of een grote teil.


Maak hierin een sopje met de milde zeepoplossing en laat het parasoldoek een . Je kan gelukkig vrij eenvoudig het oude parasoldoek vervangen voor een nieuw doek zodat je horeca parasol er weer tiptop uitziet. Met deze Scope parasol zit u deze zomer mooi bedekt. Het vuilafstotende doek is eenvoudig te reinigen.


Bestel hem snel in de Hartman store. Madison parasol Syros is geschikt voor de grotere ruimtes. Met zijn afmeting van 280x280cm krijg je veel schaduw.


Het doek is gemaakt van 1 polyester . Ontbrekend: vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts