vrijdag 5 mei 2017

Petsafe omheining

Petsafe Honden Omheining - Draadloos. De Instant Fence is een draadloze onzichtbare omheining die ervoor zorgt dat de hond de tuin niet uit kan, zonder dat . Opvoeden was nog nooit zo eenvoudig, probeer het nu! Gratis retourneren en afhaalpunten in Nederlan België en Duitsland!


Vind petsafe omheining op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Startset en uitbreidigssets. De PIF-3is een draadloze onzichtbare omheining die ervoor zorgt dat de hond de tuin niet uit kan.


De Radio Fence is een onzichtbare omheining die ervoor zorgt dat de hond of kat de tuin niet uit kan . PETSAFE INSTANT FENCE HOND. Hierdoor kan uw hond weer veilig spelen in de achtertuin . Draadloze onzichtbare elektronische hondenomheining.

Hallo, Onze drie jaar oude hond roefel is een zeer gezellig dier. Het is een golden retriever die we uit het asiel hebben gehaald. Onzichtbare omheining door middel van elektrostatische impulsen-Effitek-NL. Het systeem helpt jouw kat te leren welke zones veilig en verboden zijn. Als de kat de ingestelde elektronische.


De basic ondergrondse omheining bidet een ideale oplossing voor eigenaren die hun. Okay, in jaar tijd is er geen kat meer aangereden sinds de 30km . PetSafe Ondergrondse Omheining voor de Kat. De Welpenhoeve levert alles voor uw dier tegen een scherpe . Bevat : Zender 1m antennedraad.


Ultralichte ontvanger voor kat. Ten einde raad ben ik gisteren op zoek gegaan naar deze omheining. Vergelijk winkelprijzen. Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 49.


Met dit omheiningssysteem kunt u het terrein van grote en koppige honden veilig afbakenen, terwijl ze toch vrij kunnen rondlopen.

De ontvangerhalsband met . Ik overweeg dit produkt aan te schaffen om mijn kat in de . Deze ontvangerhalsband is geschikt voor voor grote en moeilijke honden. De halsband heeft een speciale . Hoe werkt het: Er gaat een radiosignaal door een ingegraven draa om zo de grenzen aan te geven die u voor uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts