maandag 8 mei 2017

Kleine droogmolen

En natuurlijk krijg je op elke droogmolen van Brabantia jaar garantie. Groot, klein of aan de muur? Wil je 2 4 or zelfs meter waslijn?

Voor een klein huishouden is een kortere drooglengte voldoende. Laat uw kleding en textiel gewoon drogen in de zon. Deze droogmolen biedt meter aan draad. Een kleine was past er precies op. Droogmolen in een kleine stadstuin.


Voor onze stadstuin hebben wij vorige maand een droogmolen gekocht, zodat het schone wasgoed . Vind bij KARWEI de ideale droogsystemen! Zijn frame is gemaakt van aluminium en dus superlicht.

Een groot oppervlak, herstelbaar in hoogte en opplooibaar, ontdek snel onze droogmolens ! Laat je was op een natuurlijke wijze drogen en . Ook op het balkon wappert je kleding zo weer droog aan het voordelige wasrek . Met een droogmolen droog jij je kleding energiezuinig droog. Ontbrekend: kleine ≥ Vind droogmolen op Marktplaats. Maar voor mensen met een klein tuintje en ruimtegebrek redelijk te gebruiken. Deze kleine droogmolen wordt aan de muur bevestigd. Universeel inzetbaar droogrek voor kleine tussendoor- wasjes.


Zo kan wasgoed in een beperkte ruimte toch buiten drogen. Deze Essential droogmolen van Brabantia is perfect voor kleine tuinen! Compact en tegelijk toch een droogoppervlakte van m voor je was. De brabantia lift-o-matic droogmolen heeft soepel . Waar let je op bij het aanschaffen van een droogmolen ? De Brabantia Lift O Matic Advance is een droogmolen met soepel draaiende. Compacte droogmolen - Ideaal voor kleine en grote tuinen.


Te koop kleine droogmolen ideaal voor kleinbehuisden of camping zgan. De droogmolen biedt veel drooglengte, maar vraagt maar een kleine ruimte.

Bij het herinrichten van onze vrij kleine tuin, wilde ik de inrichting niet laten . Het model met meter drooglijn is geschikt voor kleine tot grote gezinnen. Deze Travellife inklapbare droogmolen wordt geleverd met standaard en draagtas .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts