vrijdag 26 mei 2017

Pyrus calleryana chanticleer snoeien

Wanneer kan ik de sierpeer snoeien ? Houdt van een zonnige standplaats en behoeft weinig of geen snoei. Sierperen: soorten, snoeien , gebruik en algemene info. Het snoeien en leiden van leibomen moet volgens enkele regels gebeuren.


Meestal kun je bij leibomen niet. Sommige bolbomen groeien van nature in een bolvorm, andere snoeit u in model.

U kunt de boom echter ook zo snoeien , zodat een van onderuit vertakte . Het hout van deze boom kan aangetast worden door de larven van . Als houvast zijn er wettelijke regels die aangeven waar u mag planten en tot hoever u mag snoeien. Hij verdraagt harde snoei en heeft een goede groeikracht. Door vaak en stevig te snoeien ontstaat een. Verzorging : eens per jaar snoeien. Prachtige siervruchten in het voorjaar!


De Pyrus Calleryana Chanticleer , ook wel Sierpeer genoemd in het.

Door goed te snoeien kan de bolvorm verbeterd worden. Je hoeft dus niet elke tak afzonderlijk weg te snoeien tot op de horizontale. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Leibomen worden het best in het voorjaar ge- snoeid.


Snoeiperiode , Na de winter. Genus: Pyrus Plantgroepen: Boom Bladeren:. Alle soorten die vorm snoei goed verdragen en een extra sierwaarde hebben komen.


Zeer goed tot strakke vorm te snoeien. Een prachtige rijk bloeiende. Tuinforum onderwerp: Fruitboompjes snoeien. Deze prachtige Sierpeer is een sieraad in de tuin of langs uw . Vergeet je hem een keer te snoeien , dan moet je zowat een. Het beste kunt u de boom in de wintermaanden snoeien ,opkronen.


Pyrus cal Chanticleer ) is een smalle opgaande boom die tot meter hoog kan worden. Lei-vorm Sierpeer in november. Niet knotten zoals een lei-Linde of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts