woensdag 17 mei 2017

Myco gazon

Myco - Gazon met ProtoPlus. Snellere werking in het voorjaar. De voedingstoffen komen snel vrij en werken tot maanden. Bij aanleg en onderhoud van het gazon, voorjaar en najaar. Gazon-AZ is verrijkt met een speciaal soort bodemleven, de zogenaamde . Hierdoor krijgen mos en onkruid minder .

Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. De meststof bevat alle voedingsstoffen voor het gazon . ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier voor . Organische meststof die het worteloppervlak van het gazon met 9x vergroot.


Bevat fosfaatvrijmakende bacteriën. Verhoogt de weerstand van het gazon , . Aspen ( mengsmering voor takt ) ORANJE.

Culvita Koemestkorrels ( per pallet ). Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Comments are disabled for this video. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically. Ton snoeiafval gebracht opslag vego. EcoStyle Myco-Siertuin kg . Deze organische gazonmest is perfect uitgebalanceerd en afgestemd op de behoeften van het gazon.


Cancel Display all pictures. MYCO - GAZON = zak GRATIS x TERRA FERTIEL = zak GRATIS. ECOSTYLE ACTIE tot juni. ULTIMA PRO = maatbeker GRATIS. Ecostyle voor het bemesten van uw gazon.


De myco gazon van ecostyle zorgt voor een donker groen gazon, deze heeft ook een indirecte werking tegen onkruid en mos. Het is 1 organisch en . Dankzij ingrediënt protozoa komen de voedingstoffen sneller vrij en . Minder werk en toch een mooi gazon. Paul Schrama tuinontwerp, Tuinen en Speeltoestellen. Een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts