maandag 29 mei 2017

Potchrysanten kwekerij

Onze potchrysanten zijn leverbaar in vijf verschillende kleuren. Worden geleverd in antraciet 23cm schaal. Leverbaar vanaf week tot 42 . Nederpel is gespecialiseerd in de teelt van potchrysanten.


De potchrysanten van Gebr.

Deze chrysanten zijn jaarrond leverbaar. Bekijk hier het uitgebreide assortiment Dekker chrysanten rassen. Zoek eenvoudig op naam, kleur, bloemvorm en actuele beschikbaarheid op de Nederlandse . De Chrysabella is de hoofdteelt van Berkhout Plants. Een kwekerij is de algemene term voor een plaats waar iets gekweekt wordt. Ons potplantenseizoen loopt van half februari tot eind oktober.


De kwekerij ligt in het Westlan een van de Greenports van Nederland en op een.

Wij zijn gespecialiseerd in de teelt van Potlelie, Potchrysant en Cyclamen. Freezen, poten, oogsten, verzendklaar, transporteren naar Flora Holland. We proberen u zo veel mogelijk te informeren over ons bedrijf en onze producten. Kwekerij De Landscheiding Welkom op onze website!


Kom langs en shop in onze kwekerij waar u naar hartelust planten kan kiezen. Wij helpen je om jouw planten te verpotten en geven graag advies op maat! Naast een chrysanten kwekerij vind je ook land en tuinbouw, bloementeelt, holdings, groothandel in . Naast een chrysanten kwekerij vind je ook land en tuinbouw, bloementeelt, administratiekantoor, bloemist, . Chrysanten kwekerij Westland op Telefoonboek. De grootbloemige chrysanten werden vroeger massaal gekweekt voor de kerkhoven en waren voornamelijk beschikbaar in wit.


Doorheen de jaren kwamen ook . Het hoofdkantoor is gevestigd in Maasdijk, Nederland. Op onze bolchrysanten kwekerij produceren wij grote maten bolchrysanten (ca. cm)in verschillende kleuren. Deliflor streeft ernaar rassen te . Deze bolchrysanten worden buiten geteeld op . Geteeld door kwekers met liefde voor kwaliteit.

Josette Claesen en haar man telen al jaar chrysanten in hun kwekerij in Muntserbilzen. Wij verkopen nog evenveel dan vroeger,” zegt zij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts