vrijdag 10 november 2017

Biertap onderdelen belgie

Ontbrekend: belgie Uw biertap, bierkoeler, biertapzuilen, CO2-meters, fustkoppelingen. Van tap tot tapinstallaties. Antoine BelgiuUitrusting voor het tappen van bier.


Taptomat is dè totaalleverancier voor alle voorkomende taponderdelen tot een . Het risico op besmetting is beperkt omdat alle onderdelen bewaard worden tussen en 4°C en beperkt . Groot assortiment biertaps en biertap materialen uit voorraad leverbaar en andere bar benodigdheden.

Nu in de aanbieding van € 6voor € 460! Bij ons kunt u zowel terecht voor biertap onderdelen voor uw thuisbar of een complete. Wij leveren uitsluitend onze producten in Nederland en België.


Daarom is de koeling een van de belangrijkste onderdelen van je tapinstallatie. Voor vatenbier gaat het dan om waterbadkoelers met een ijsbankreserve. Mobiele tap installatie met spoelbak!


Biertap onderdelen belgie. Heeft ook led verlichting RGB voorkant en achterkant!

De afmetingen zijn 250cm op 60cm de . Bent u op zoek naar een tapinstallatie, thuistap, mobiele tap of onderdelen ? Tapclean de leverancier voor een biertap maar ook voor alle onderdelen en. Prachtige steigerhouten mobiele bar met biertap HUREN! CompensatorLindr biertap kraan - pvd plated Bestel ook een. Rubberen ring voor biertapunit. Afdichting voor hendel biertap.


Alle onderdelen die met het bier in aanraking komen, worden bij elk nieuw vat . Onderdelen en accessoires online bestellen. Thuisbezorgd of afhalen in meer dan winkels zonder kosten. Als je het nummer hebt gevonden dan kun je het in de linker kolom van deze pagina selecteren. Je ziet dan alleen nog de biertap machine onderdelen die bij.


De biertap is beschikbaar voor een reeks populair. Kies uit verschillende bieren en geniet thuis van vers getapt bier, perfect gekoeld tot 2°C. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Koop uw eigen thuistap vandaag! Welkom op de officiële website van Gamko, voor al uw horecakoelingen van sublieme kwaliteit.


Gamko, de expert in professionele drankenkoelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts