woensdag 22 november 2017

Bronzen beelden moreau

Prachtig bronzen beeld Art Nouveau Meisje op schommel, beeld in brons, getekend A. Beeld naar het origneel van mathurin moreau. De bronzen beelden van Moreau blijven geliefd. Ik vind die naam niet direct terug.


Gemerkt Marguerite par Aug. Dit is een middelgroot romantisch beeld , hoog ca.

Groot en zwaar bronzen beeld gesigneerd August Moreau. Ik kan het niet goed zien op de foto maar vermoedelijk geen brons. ZEER MOOI BRONZEN BEELD VAN AUGUST MOREAU. Komt van mijn ouders (zolderopruiming). Indien interesse, graag contact via . Prachtig groot bronzen beeld van Cupido of ook wel Amor genoemd . Prachtig koppel bronzen boekensteunen die elk voorzien zijn van de signatuur A. De voorstelling van het koppel is twee grote urnes die recht.


Moeder met kind en vogeltjes - Getekend MOREAU - H: 1cm.

Antiek bronzen borstbeeld. Prachtige Vintage bronzen Auguste Moreau ondertekend bronzen beeld meisje op schommel. Vind fantastische aanbiedingen voor moreau brons.


Een beeld van zwartgepatineerd brons op groen marmeren sokkel. Een bronzen beeld op zwart marmeren voetstuk naar een werk van François Pompon. Hier een replica van een beeld van het meisje Fadette bij de . Groot antiek Frans compositie metalen beeld ca. Voorstelling van figuren in boot, geheel gemonteerd op marmeren voet en in . Een verliefd koppeltje ontmoet elkaar na de markt.


Aangeboden: bronzen beeld aug. By Hippolyte François Moreau. Moreau Mathurin Sculpture en bronze : “Diane”, sur socle en marbre rouge. Onderandere werkte hij, samen met Auguste Rodin, samen aan de beelden voor de . Een groot en zwaar bronzen beeld van de fluitspelende Griekse god Pan - naar Auguste Moreau.


Zeer fraai antiek bronzen beeld van een jongeman met vogels, een voorstelling . Bronze Beeld Auguste Moreau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts