donderdag 9 november 2017

Kentia palm luchtzuiverend

Luchtzuiverende kwaliteiten. De Latijnse naam voor de Kentia Palm is Howea forsteriana. Iedereen kent wel iemand met een Howea forsteriana, beter . Deze planten hebben krachtige luchtzuiverende eigenschappen en helpen je zelfs beter te slapen!


Goudpalm of areca palm – check. De Areca palm is één van de beste palmen om in huis te hebben. De plant ziet er niet alleen mooi uit, maar filtert ook tal van giftige stoffen uit de lucht, . In onze plantengids vindt u meer informatie over de Kentia Palm en andere kamerplanten. De bekendste luchtzuiverende planten staan hier vermeld. Een natuurlijke luchtzuiveraar Kamerpalm.


De plant is struikvormig en heeft sterke luchtzuiverende eigenschappen. De Kentia is niet specifiek sterk luchtzuiverend. Kentia palm (howea forsteriana) kopen bij 123kamerplanten!


De oorsprong van de Kentia Palm ligt in Australië, om precies te zijn: het. Set pot en plant - gezonde planten compleet met bloempot. Het nieuwe jaar begint goe met de Kentia Palm als Woonplant van de maand januari.


Een leuk en nuttig voordeel dat deze mooie palm biedt is dat ze een sterke luchtzuiverende werking heeft! De luchtzuiverende werking en natuurlijke uitstraling zorgen voor een verhoogde sfeer . Informatie en tips over luchtzuiverende planten vindt u bij Bakker. Air so Pure Kentiapalm - Plant . De inheemse Kentiapalm heeft een luchtzuiverende werking: palmen filteren veel stof. Bestel makkelijk en snel luchtzuiverende kamerplanten bij fleur. Gelukkig geeft deze bloeiende (én luchtzuiverende ) kamerplant zelf aan.


Ook heeft deze plant luchtzuiverende eigenschappen, waardoor het een plant bij uitstek voor op kantoor is. Howea Forsteriana - Kentia Palm ↕ 130cm - Koop je Veilig en Vertrouwd bij Groeneparadijs. Een sterke palm die luchtzuiverend is. De chlorophytum oftewel de graslelie heeft een luchtzuiverende werking. Wat bovendien leuk is aan deze plant . Deze luchtzuiverende , robuuste plant overleeft het in de schaduw, heeft.


Van de circa tweeduizend palmsoorten , is de kentia één van de . Deze varen is luchtzuiverend en straalt rust en gezondheid uit. Als je van de palmplant houdt, kies dan voor de kentiapalm. De krachtpatser onder de luchtzuiverende planten is bijna niet kapot te krijgen!


Als de plant gaat hangen, dan heeft hij water nodig en schiet hij weer omhoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts