maandag 20 november 2017

Vulautomaat regenton

Opzoek naar een goede vulautomaat voor uw regenton ? Wij hebben een groot assortiment regenton vulsystemen. Van eenvoudige tot luxe modellen. De regenton vulautomaat Speedy.


Een super handige vulautomaat die binnen minuten een perfecte verbinding maakt tussen de regenpijp en de regenton.

Met deze regenton vulautomaat wordt uw regenton snel met gratis regenwater gevuld. Scherpe prijzen en snelle levering natuurlijk bij Tuinartikelen. Op zoek naar een regenton vulautomaat ? Bekijk ons brede assortiment regenton vulsystemen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Met een regenton vulautomaat zorgt u ervoor dat er water in uw regenton terechtkomt en dat bladeren geweerd worden.


Dient ook direct als overloop. Harcostar regenton vulautomaat voor regenpijp - mm.

Vulautomaat voor regenton met bladvanger m2. Makkelijk te monteren tussen de regenpijp. Koop nu en betaal pas over dagen! Wildkamp helpt u graag verder!


Met deze vulautomaat ziet u de topper onder de regenton vulautomaten. Bestel online of kom langs! De vulautomaat is voorzien van . Regenton , vulautomaat , grijs, 100. Met de regenton vulautomaat sluit je de regenton gemakkelijk aan op de regenpijp, zodat het regenwater rechtstreeks in de regenton stroomt.


Met bladvanger en afsluitbare, automatische overloop dmm. Eenvoudige montage in de HWA-afvoerbuis, zonder verlijming. Vult uw regenton automatisch. Hierdoor heeft u geen overlopen meer. Door deze automaat te gebruiken wordt uw regenton gevuld bij regen, maar als hij vol is loopt . Hoogwaardig ABS kunststof, grijs.


Verbind de vulautomaat en de regenton met elkaar door een afvoerpijpje.

Vaak is dat meegeleverd bij de automaat en als je meer lengte nodig hebt, kan je . Een mooie klus voor deze tijd van het jaar: een regenton installeren. Plaats dit Eco vulautomaat van Garantia op je regenpijp om zuiver water in je regenton te krijgen. Overtollig regenwater wordt afgevoerd door de regenton automaat naar de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts