vrijdag 10 november 2017

Zandbak gaasnetten

Zandbak gaasnetten in rotvrij, uv-gestabiliseerd polyethyleen. De netten houden zowel dieren als bladeren tegen. Water- en luchtdoorlatend.


Dek uw zandbak af met een zandbaknet en houd het zand schoon! Gaaskleed van fijn geweven HDPE .

Zandbakafdekgaas polyethyleen zwart, rondom voorzien van – cm. Wij vervaardigen hoogwaardige PVC gaasnetten voor u in elke door u gewenste maat en uitvoering. Oersterke pvc gecoate , uv . Je hebt de keuze uit een fijn maar stevig gaasnet of een waterdicht zeil. Heeft u kinderen en een zandbak op uw erf?


Dan is het zeer verstandig een gaasnet voor een zandbak aan te schaffen. Zo houdt u immers vuil van bijvoorbeeld .

Dekzeilen Luc De Jonghe in Beveren maakt gaasdoeken voor zandbakken , scheidingswanden in sporthallen en om containers af te dekken. Tevens maken wij gaasnetten op maat. Dit is rotvrij UV-gestabiliseerd polyethyleen gaas, water en lucht doorlaten rondom omzoomd en voorzien van ogen . Ook uitstekend geschikt om uw vijver, zandbak , zwemba etc af te dekken. Diverse zandbak gaasnetten en polyethyleen geknoopte netten.


Knooploze netten in rotvrij,. Voor zandbakken met een ruwe rand worden de dikste. Zandbakken zijn belangrijk voor de ontwikkeling van opgroeiende kinderen. Op te hangen in de doelopening, voor het. Gaasnetten in gebreid uv-gestabiliseerd polyethyleen.


Bouw door eenvoudig vastklikken ultrasnel een zandbak , een moestuinbak of een. De makkelijkste oplossing om uw zandbak en de kinderen die daarin spelen zo optimaal mogelijk te beschermen is het aanbrengen van een net of gaas. Wij leveren volledig op maat gemaakte zandbaknetten voor zowel particulieren als o. Het zandbaknet voorkomt dat er vuil in de . Netten die poezen en bladeren uit de zandbak houden en tegelijk het uitwaaien van het zand .

Pe gaasnet met versterkte zoom en kleine mazen zodat het snoeiafval niet in de mat kan haken. De snoeimat is waterdoorlaten antislip, sterk, makkelijk met . Kwalitatieve zandbakafdekkingen van gaasnet of waterdicht zeil op maat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts