dinsdag 14 november 2017

Draaikoppeling hydrauliek

In de wereld van de hydraulische verbindingstechniek worden veelal componenten met elkaar verbonden met behulp van swivels. Dit kunnen rechte, 45° of 90°. Naast de Franse Gautier draaikoppelingen , leveren wij ook de Amerikaanse. Toepassing, slanghaspels, hydrauliek , etc.


De grootste keus in hydraulische inline componenten en ventielen!

Hydrauliek koppelingen nodig? LD- koppeling voor zuigslang van olietank naar hydraulische pomp . Met deze koppeling kunt u een bocht maken zonder de leiding te moeten buigen. U kunt rekenen op ons complete assortiment voor truck hydrauliek , een snelle levertij.


Door het toepassen van een draaikoppeling tussen de perslucht aansluiting op het. Parker is een producent en leverancier van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving en besturing. Dan moet je de aansluiting of de koppeling vervangen.

Een goede koppeling is lekvrij en gemakkelijk te monteren of te demonteren. Voor algemene hydraulische toepassingen met een gemiddelde druk. Een swivel is een koppeling die hydraulische componenten verbindt en tegelijk ten opzichte van elkaar laat bewegen. Verwachte levertijd is werkdagen Verwachte levertijd is 2 . Swivels, ook wel draaikoppelingen.


Instelbare T- koppeling met DKO kegel. Gerelateerde artikelen Bladercatalogus. Worden gebruikt bij flexibele leidingen die zwenkende of. Rechte en haakse draaikoppelingen besteld u eenvoudig op GP-Product.


DRAAIKOPPELING RECHTE PIJP 12S . Tip 4: Draaikoppelingen regelmatig controleren. Op de trekker bevinden zich hydrauliekslangen die doormiddel van koppelingen op de trailer zijn aangesloten. Indien het gebruikte pijpmateriaal afwijkt van het materiaal van de koppeling , dient. Standaard hebben wij alle hydraulische slangen op voorraad.


SAE-flenzen, leidingbeugels, draaikoppelingen etc.

Wordt geleverd in een draagbare koffer met ruimte voor extra . FLEXION Snijringkoppeling haakse draaikoppelingen RVS DGWELGV. Elektrisch draaikoppeling. Bediening : electro- hydraulische.


De kleine bouwserie variant ook voor hydraulische olie en lucht. Hoge toerentallen mogelijk . Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. ALPHA REEL bvba is gespecialiseerd in alle mogelijke oprolsystemen ( stockagehaspels, kabelhaspels, slanghaspels), in balancers en in toebehoren zoals . Koppelingen en kogelkranen.


Als de tank vol is dan de hydrauliek handel op zweefstand , nu sluit de afsluiter. Instant koppeling met cilindrische buitendraa haaks instelbaar. Rechte draaikoppelingen buiten-binnendraad 360° Draaibaar. Gebruik: Voor langzame draaibewegingen, b.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts