dinsdag 14 november 2017

Fixx leder onderhoud

Om het leder te beschermen tegen het indringen van vlekken, behandelen met Leather. Houdt het leder soepel en voorkomt scheurtjes door uitdroging. Op het gebied van lederonderhoud zit u goed bij Werkenmetmerken. Leder onderhoud van De Stoffeerder Wil hoens is nodig voor het voorkomen van water, vet en olie vlekken.


Fixx Beauty finish 1ml.

Houd het leder soepel en voorkomt scheurtjes door uitdroging. Enige uren laten intrekken en . Ecocare Cleaner is een mild reinigingsmiddel op waterbasis en geschikt voor alle gladde ledersoorten. Nu Speciaal voor onze Leolux klanten de originele onderhoudsproducten van Leolux voor uw leren Leolux meubels, tevens de . U heeft gekozen voor een meubel dat met leder is gestoffeerd.


Een uitstekende keuze leder is een fantastisch sensueel materiaal maar het is . FIXX Beauty Finish leder onderhoud. Pull Up Revive is een crème op waterbasis voor de verzorging en het onderhoud van gewaxte of geoliede ledersoorten (met een zgn. Pull Up effect).

Een hoogwaardige ledercreme speciaal voor het onderhoud van lederen meubelen en accessoires zoals kleding, schoenen en tassen. Voor onderhoud van lederen meubels, kleding, tassen en tuigleder. Niet geschikt voor Nubuck en Suéde. Het leder eerst reinigen met Leather cleaner. De eigenschappen van lederen meubelen en het onderhoud ervan worden in.


FIXX Leather Care Kit Strong Effect. De meest voorkomende producten voor het onderhoud van het leer van uw bank,. Vragen of voorraad informatie? Bij regelmatig onderhoud blijft uw lederen meubel langer mooi.


Voor het juiste onderhoud : gebruik eerst Ecocare Cleaner. Neem de juiste beslissing tegen vlekken en calamiteiten en kies voor optimaal onderhoud. Deze onderhoudskits bestaan uit een protector voor een optimale bescherm- . De specialist in meubelonderhoud.


Onderhoud voor hout, textiel en leder. Klantenservice beschikbaar. Voor textiel en leder , beschermt .

Een product voor het zware en achterstallige lederonderhoud. Trekt zeer goed in het leder en. Verkrijgbaar in de volgende kleuren. Klik op het menu om een kleur te selecteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts