woensdag 8 november 2017

Heiniger xperience accu

Online te bestellen bij van de Belt Agri Service! Nieuwe accu -scheermachine voor koeien en paarden. Dit product is uniek door de innovatieve . Koe, Paard of Kalf scheren?


Verkrijgbaar bij BTN De Haas.

Het nadeel van een accu scheermachine kan zijn dat je halverwege met. HEINIGER “Xplorer” draadloze scheermachine. Krachtig accu -dierenscheerapparaat PROFI - Gratis levering. Mis niet langer exclusieve aanbiedingen, het laatste nieuws en onze events. Meld je aan voor onze mailing.


Een zeer krachtige, ergonomische en toch stille scheermachine met accu die is geschikt om 1minuten snoerloos te kunnen scheren. Handzame scheermachine met accu voor het scheren van paarden en koeien.

Heiniger SAPHIR accu scheermachine 7. Tot minuten scheertijd dankzij de Lithium accu van de nieuwste generatie. Werelds eerste en enige Volt accu schapenscheer- machine. Voor de veehouderij de paardenliefhebber en schapenscheerder.


De machine geeft aan wanneer de accu opgeladen moet worden, de acculader is bijgelever. Oster Acomfort 3- speed Hondentondeuse. Ruitersport Equidrôme in Venlo de ruitersportwinkel in Limburg of paardenwinkel online. Voor uw paardrijkleding, kinderfeestjes, of bezoek ons Ruitercafé en . Permanent magneetveld motor van 2Watt. Hofman FarmClipper Paarden scheermachine op accu.


Leverbaar zijn verschillende scheerkopjes. Handig in gebruik: zonder storende kabel wordt het . Moser Adelar ACCU tondeuse. Scheermachine Xplorer accu -machine batterij Li-ion.


Caractéristiques techniques. Ah accu sans effet mémoire.

Met heiniger is goed en makkelijk mee te scheren, ook op de gevoelige. Xplorer Accu -scheermachine voor rundvee en paarden met een Lithium-Ion accu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts