donderdag 23 november 2017

Tesa powerstrips ervaringen

Tesa powerstrips - Zelfklevende strip - Dubbelzijdig - Large - stuks - Transparant. Mijn ervaring : vroeg of laat valt het een keer van de muur af. Heeft iemand anders ook deze ervaringen ? Of heeft iemand een tip om . Volgens mij heette dat Pritt Poster buddies of Tesa Power strips. Met spack geen ervaring , maar wel met het ophangen van grote en zware .

Het gaat om kleine fotokaders van 10x15cm, grote van 20x30cm en nog met die . These small, double-sided adhesive strips replace nails, screws and tacks, and save your walls from holes and. Met al die informatie stelde tesa een concept samen. Die waren al zelfklevend en verwijderbaar . Bij Bullstore bestel je dit product online tegen de scherpte . Objecten kun je nu veilig ophangen zonder te boren en je hebt er geen kluservaring voor nodig.


Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur, zonder . Het tesa slimme ophangsysteem is revolutionair en speciaal ontwikkeld om.

De klevende spijkers van Tesa zijn ideaal om lijsten en decoratie op te hangen op. Voor het ophangen van schilderijen, kalenders, thermometers en andere objecten. Nadeel weet ik, ik heb geen ervaring met objecten ophangen in de badkamer met dit. Tesa verstelbare klevende spijker voor gevoelige oppervlakken kg (stuks).


Bekijk de veelgestelde vragen. Command Strips En Tesa Haakjes Gebruiken. Zelfklevende bevestigingsstrips. Het alternatief voor boren en spijkeren.


Grote kleefkracht maar zonder lijmresten verwijderbaar. Verkrijgbaar voor verschillende . Deel uw ervaringen met andere klanten. TESA POWERSTRIPS FIX SCHILDERIJ HAAK -stuks. Powerstrips -kleefband herbruikbaar.


Wat vindt u van dit artikel? Dit was mijn eerste ervaring met de firma Slimkopen en daarmee tevens de laatste. Welke meerwaarde de tesa tape-oplossingen bieden, laten de volgende.


De spijkers worden bevestigd met de powerstrip.

De powerstrips technologie zorgt dat de spijker kan worden verwijderd. Er blijft niets achter behalve een schoon en onbeschadigd oppervlak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts