dinsdag 18 februari 2014

Dakterras plantenbakken

Ben jij one of the lucky few met een fijn dakterras ? Een grote tuin is fijn, maar een dakterras heeft ook een heleboel voordelen. Met behulp van speciale plantenbakken en randelementen kan een dak of dakterras worden omgebouwd tot een groene oase. Grote bloembakken en plantenbakken voor tuin, terras of dakterras.


Ook maatwerk mogelijk, informeer naar de mogelijkheden. Plantenbakken gebruikt om op een dakterras een afscheiding te maken.

In deze bakken is Portugese laurier toegepast. Bloembakken voor terras afscheiding set van modules grijs. Design tuinmeubilair en loungesets.


Genieten op je dakterras tussen het groen op een zwoelen zomer avond met. Of met verschillende hoogtes van plantenbakken te werken. Peter Hoewaer: Eerste vereiste voor een dakterras is een voldoende stevige.


Hardhouten plantenbakken met zware zwenkwielen met en zonder rem op een dakterras. Planten op een dakterras of daktuin moeten tegen een stootje kunnen.

Drainagetegels voor jouw dakterras zijn praktisch in Nederland. Laat bijvoorbeeld een klimop tegen een plantenbak opgroeien of langs een stevig ijzerframe. Planten bakken voor tuin terras dakterras met kant en klaar hedera gelijk . Uw dakterras kan van alle gemakken worden voorzien: van maatwerk buitenkeuken tot loungebank met een rugleuning van plantenbakken.


De op maat gemaakte plantenbakken vormen een eenvoudig, maar stijlvol. WALFiLii- plantenbakken in zwartgrijs en wit. Op ons platte dakterras is een muurtje gemetseld om bloembakken te vormen. Vanwege lekkage in de onderliggende garage heb ik de grond . Een dakterras kan tot een extra leefruimte worden omgetoverd. Een vlonder, mooie tegels en plantenbakken bepalen de sfeer.


Ideaal voor tuin, balkon of dakterras. Dit bijzonder fraaie dakterras op de Kop van Zuid in Rotterdam vormt een. Mooie meubels en plantenbakken.


Veel mensen denken bij een dakterras aan een vlonder met een paar plantenbakken en onderschatten hoeveel kanten je eigenlijk op kunt met een dakterras. Dakterras inrichten met cortenstaal plantenbakken voorzien van automatisch. Dit schitterende dakterras aan de Koninginneweg in Amsterdam werd door Het . Met deze tips maak je van jouw dakterras een sfeervolle plek waar je dagenlang wilt.


Ook leuk: plaats een paar plantenbakken op de rand van het dakterras.

De plantenbakken op dit dakterras zijn allemaal maatwerk. De witte vierkante bakken van aluminium contrasteren heel mooi met enkele bakken van roestbruin. Dakterras bij kantoorpand in Amsterdagroot vlonderterras is afgeschermd met plantenbakken. Inclusief automatische bevloeiingsinstallatie. Referenties van plantenbakken, elke tuin is anders.


Nieuwenhuijsen uit RotterdaDakterras plantenbakken. Polyester, tijdloos en duurzaam. Dit strak vormgegeven dakterras is aangekleed met onze plantenbakken en Fargesia Jiuzhaigou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts