vrijdag 21 februari 2014

Maat chalets prijzen

Genieten van uw vrije tijd precies zoals u dat wilt. Maat bouwt vakantie- chalets in een eigen werkplaats. Bekijk de modellen op de website. Actueel Aanbod - Occasions.


Hieronder ziet u de occasions die wij u zeer snel kunnen leveren. Ook links in het menu kunt ook uw selectie maken.

Een compleet chalet voor een aantrekkelijke prijs: de Favoriet maakt zijn naam waar. Bij Maat Chalets zie en proef je de veelzijdigheid! Op een goed toegankelijk industrieterrein in Sliedrecht ontmoeten we Gerrit Maat jr van Maat Chalets. Om de maat chalets van Duocar voor een scherpe prijs te kunnen aanbieden hebben wij een standaardmodel bedacht: de DJ10. Classic x 6m Canexel € 34.


Wie droomt er niét van, een nieuwe chalet op een schitterende locatie? Chalet laten bouwen voor de scherpste prijzen. Maat chalets is onze exclusieve partner.

Klik hier voor details en prijzen. Chaletbouw Goeree bouwt chalets op maat en geheel naar wens. Bent u benieuwd naar onze prijzen en hoe onze chalets standaard zijn uitgerust?


Het grootste aanbod chalets in Europa! Niet alleen is de aanschaf van het chalet zelf belangrijk. Een chalet op maat is werkelijk een tweede huis.


Ontvang direct toegang tot de outlet prijzen en blijf op de hoogte van onze acties, . Vind maat chalet op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bezoek de grootste overdekte showroom van Nederland.


ARCABO ontwerpt en produceert ruime en kwalitatief hoogwaardige chalets in een nauwkeurig afgemeten productieproces. Volledig naar eigen wens gebouw elke maat leverbaar, Indeling naar eigen wens, Goede isolatie, Keuken naar eigen wens. De prijzen voor elektra, gas, CAI en water zijn conform de marktprijzen. Er zijn momenteel geen kavels vrij op het chaletpark. Op deze kavels kunt u uw eigen chalet plaatsen.


Onze chalet worden geleverd door de firma Maat Chalets. Wanders Mobiele Chalets gaat met u in gesprek over uw wensen, start met schetsen en realiseert uw tweede woning op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts