zondag 23 februari 2014

Rolborder 40 cm

Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Ideaal voor het opvangen van hoogteverschil in uw tuin. De rolborder bestaat uit halfronde plaatjes met een diameter van 5cm die aan elkaar bevestigd zijn met een galva draad. Hoogte: 40cm Geïmpregneerd.


De levensduur van deze houten rolborder is ongeveer 8-jaar.

Een exclusieve a-kwaliteit tuinafscheiding en . Vind rolborder op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bestel online en voordelig op Nubuiten. Materiaalbehandeling, Geïmpregneerd. Borderrol met uitspoeldoek 180xcm.


Met deze mooie houten borderrand kan je de verhoogde borders in je tuin perfect afwerken. Ze geven een natuurlijke . Central Park bemeste tuinaarde 40L.

Elephant rolborder hout 250x30cm. Agrofino bodembedekker sierschors Pinus Maritimus 20- 40mm L. Productomschrijving: Met deze tuinborder creeërt u op eenvoudige wijze een flexible border in uw tuin. De border is gemaakt van geimpregneerd vurenhout. De gemiddelde uiterlijke levertijd van dit . Rondhouten rolborders van Tuindeco.


Levering gemiddeld binnen dagen. Een rolborder is gemaakt van gehalveerde vuren paaltjes die met draad aan elkaar zijn bevestigd. Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. Piketborder Douglas xcm.


Zeer geschikt voor het verhogen van tuinborders. ST Prijs per ST Afmetingen: Ø 5x40x2Aantal per pak: Aantal per deelpakket: Product is terug te vinden in de Hillhout . Woodvision Basiccollectie. Geimpregneerde rolborder 2x cm.


Aan verlanglijst toevoegen . Hardhout rolborder 40x180cm bangkirai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts