donderdag 6 februari 2014

Bestrijding taxuskever steward

Steward is het enige beschikbare middel voor de keverbestrijding. Het vinden van een nieuw gewasbeschermingsmiddel tegen de volwassen taxuskever. De Taxuskever legt eitjes tussen de wortels van tal van planten.


Nadat de larven zijn uitgekomen, doen ze zich te goed aan de wortels van de . Middelen tegen volwassen taxuskevers zijn schaars. De afgelopen jaren waren Calypso en Steward inzetbaar, maar door een etiketbeperking .

Controleer uw taxusplanten op larven van de taxuskever en dopluis! STEWARD of OKAPI, KARATE, . Steward (indoxacarb) is een erkend middel in de sierteelt tegen taxuskever. Daarmee is de bestrijding van de volwassen taxuskever volledig afhankelijk van het andere middel: Steward.


Dit is een riskante situatie, met het oog op . Naast de bestrijding van diverse rupsen heeft Steward een nevenwerking tegen. Insecticide voor de bestrijding van rupsen van motten en vlinders. Steward heeft tevens een goede werking op de volwassen taxuskever , doding van de . Larvanem geeft een zeer goede bestrijding tot wel 1 bij .

Schade van de Taxuskever is te voorkomen. Kom meer te weten over de levenscyclus en schadebeelden van de taxuskever ( Otiorhynchus sulcatus). Bekijk hoe u kevers kunt bestrijden. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Taxuskever : Schadebeel levenscyclus en bestrijding Taxuskever eet happen in de bladeren van de plant en taxuskever larven eten de wortels van een plant. Behandelen tegen de volwassen exemplaren is mogelijk met Steward. De roofmijten bestrijden dus wel de bonenspint, maar andere plagen. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Door het wegvallen van Steward in de sierteelt komt chemische bestrijding in de knel.


Nemasys C is een goed werkend biologisch alternatief. Gewas, Ter bestrijding van, Dosis. DuPont Crop Protection products die zijn overgedragen aan FMC. Aaltjes en roofmijt effectieve combinatie bij tripsbestrijding.


Het middel Steward lijkt het meest effec-. Dat middel werkt in Nederland goed tegen de taxuskever. De eerste Taxuskevers zijn er. Bestrijding : In de omgeving van. Kever: spuiten direct na ontluiking : mei – juni (maaggift bv Steward ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts