woensdag 5 februari 2014

Viburnum sneeuwbal op stam

Sierlijk, winterhard boompje gezocht voor uw balkon of kleine tuin? Zowel de bladhoudende als de bladverliezende soorten behoren tot het aanbod. Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Viburnum ook wel de sneeuwbal.


Kan ik nu een grote viburnum op stam verhuizen hij staat in de volle grond en is . Eenvoudig online bestellen.

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Binnen 2-werkdagen bezorgd! Er zijn soorten die in de winter groen blijven, half wintergroene types én soorten die . StaEmbryophyta (Landplanten). OmschrijvingSpecificatiesRecensiesStuur naar een vriendvragen. De sneeuwbal op stam is een winterbloeiende en compacte heester.


De bloeiwijze is vlak met grote witte. Alle tuincentra van Nederland voor u op een rij!

Zoeken: viburnum plicatum watanabe 1. In het najaar verschijnen er bessen na de bloei. Zijden verkrijgbaar als bloemen, planten, bomen en vele andere seizoenartikelen van hoogwaardige kwaliteit. De zijdebloemen en planten van Emerald . De plant bloeit in de winter met witte bloemtrossen en is dan een . De lauriersneeuwbal is een groenblijvende vaste plant die bloeit in de winter! Je kunt de plant ook op stam tegenkomen.


In de herfst verkleurd een klein deel van het blad en valt dan van de boom hij is dus . Groenblijvende halfstam bomen in diverse soorten. Koop voor € 11per stuk. Zonbehoefte: zonnig, halfschaduw. Waterbehoefte: vochtig, goed doorlatend. Bloeitijd van maand: maart to april.


Ik heb al een paar jaat een sneeuwbal in mijn tuin staan die het heel goed doet. Ik ben bang dat die nu een beetje teveel last heeft gehad van . Sneeuwbal als een grote struik. Kleur: Witte bloem - roze knop.


Beschrijving: Blinken groen blad.

Geurende, bolvormige bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts