maandag 10 februari 2014

Zongedroogde tomaten zakje

Ik was een paar dagen geleden mijn voorraadje aan het bekijken en toen kwam ik ook weer een zakje zongedroogde tomaten tegen. Ik las net in een recept over geweekte zongedroogde tomaatjes. Toegevoegd na minuten: En dan heb ik het eigenlijk over die in een potje olie. Deze zongedroogde tomaten zijn een echte Italiaanse specialiteit.


Verwerk de tomaten in mediterrane en Italiaanse specialiteiten of borrelhapjes.

Deze tomaten zijn volledige in de Zuid Italiaanse zon gedroogd met zeezout. Vervolgens worden ze kort geblancheerd in warm water en op smaak gebracht met . Gemaakt van top kwaliteit ingrediënten. Zongedroogde tomaten : Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin,. Ideaal als voorgerecht of als een dressing voor . Meng de pasta en de kip met de zongedroogde tomaten in een schotel en.


Op zoek naar het lekkerste brood met olijven en zongedroogde tomaten recept? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen.

Deze tapenade van zongedroogde tomaten is altijd een topper op een feestje of bij een borrel. Eenvoudig te maken en erg lekker! Snijd een half kopje zongedroogde tomaten in stukjes. Verwarm in een koekenpan eetlepels. Romige tomatensoep met zongedroogde tomaat.


Tonijn en dressing zongedroogde tomaten ( zakje , John West). Heerlijk met postelein en zongedroogde tomaten ! Parma – rucola – zongedroogde tomaten – pijnboompitten – rode pesto. Gebakken kip – ananas – cocktail – aardappelsla.


Dan vet je een ovenschaal in met de olie afkomstig van de zongedroogde tomaatjes, . Probeer nu dit recept voor andijviestamppot met zongedroogde tomaten , noten, olijven en. Ik had trek in heerlijke verse tapenade bij de tomaten olijf broodjes Je kunt. Snijd de zongedroogde tomaten , knoflook en peterselie in stukjes. Ingrediënten: 4g gebakken kalkoenborstfilet.


Nieuwe look voor zongedroogde tomaten in zakje. Koop jij onze zongedroogde tomaten in zakje ? Dan kende je ze van hun gele etiket.

Bij een zakje geraspte kaas kun je deze stap uiteraard overslaan. Parmezaanse kaas uit een zakje !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts