dinsdag 11 februari 2014

Houten hart tekst

Wie heeft jouw hart gestolen? Verras deze persoon dan met een uniek hart van hout. Jij ontwerpt hem helemaal zelf met een lieve tekst of naam van de . Mijn hart is niet van steen Een geval van zuiver hout Was het beste wat ik vinden kon Toen.


Selecteer uw houten hart met tekst. Volledige tekst : In het water van de doop, zien wij hoe God zelf belooft, dat Zijn naam voorgoed aan ons verbonden is.

Water dat getuigt en spreekt, van de hoop. Een houten hart gemaakt van massief beukenhout met een rode coating. Superleuk en persoonlijk Valentijnscadeautje. Met eigen tekst gegraveerd!


Een origineel cadeau voor ieder moment: een houten hart met naam. Uniek met je eigen tekst erop . Te bedrukken met jouw persoonlijke boodschap! Je moeder een persoonlijk cadeau geven? Een persoonlijk moederdag cadeau in de vorm van een houten hart met eigen tekst , gepersonaliseerde boomschijf .

De Harten zijn als een set te bestell. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Dit houten hart is erg leuk voor zowel binnen als buiten.


Met de hand gemaakt en beschilderd met leuke woorden. Ook leuk als cadeau uiteraard. Houten hart met Bambi print en tekst 13cm. Bekijk ideeën over - houten hart met tekst op Welke.


Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Leuke decoratie hart ( hout ) te bedrukken met eigen naam of tekst. This Pin was discovered by Lisette Wuijster. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Leuk houten hart van geurig cederhout in whitewashed stijl. Geinspireerd op een tekst uit Johannes: “Rivieren van levend water. Tekst : Geloof met heel je hart.


Let op: formaat bedrukking = 6x5cm dus er kan niet teveel tekst op . Made by Kri-eet mooie houten tekstharten. De houten harten zijn in maten te verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts