vrijdag 28 februari 2014

Vuilfrees hogedrukreiniger

Vele aanbiedingen bij bol. Hogedrukreinigers koop je eenvoudig online bij bol. Koop of Verkoop vuilfrees op Marktplaats. Alle accessoires voor de hogedrukreiniger : Kächer vuilfrees , wasborstel en spuitkop.


Ook rioolreinigingsset en adapter.

Kärcher vuilfrees voor hogedrukreiniger 4. Verstelbare spuitmonden met een platte straal of een krachtige roterende straal, de vuilfrees. Voor alle merken hebben wij de juiste originele spuitmonden. Spring naar De vuilfrees of roterende spuitlans - Een vuilfrees is een van de meest gangbare opzetstukken voor de hogedrukspuit. Een hogedrukreiniger is handig om zowel je terras, auto als fiets te reinigen.


Dirt Blaster met roterende penstraal. Bekijk ons assortiment karcher vuilfrees (artikelen).

De Karcher DB 1is een vuilfrees voor de Karcher K Ken Khogedrukreinigers. Met deze speciale lans ga je zelfs de grovere verontreiniging. Karcher Kcompact 3euro hogedrukreiniger van hoge kwaliteit. Door de krachtige straal kunt u zelfs het hardnekkigste vuil verwijderen. Toepassingsgebied: - Voor het verwijderen van hartnekkige vervuilingen.


Vuilfrees voor hogedrukreiniger 230V. Eigenschappen: - Verhogen van de reinigingskracht van de hogedrukreiniger. Als je een hogedrukreiniger gebruikt, is het belangrijk dat je de juiste nozzle of het. Je kan hierbij kiezen uit een puntstraalnozzle (rondstraalnozzle), vuilfrees ,. Technische informatie, - Voor kwetsbare ondergronden zoals hout en steen . Het gele wondertje met extra terrasreiniger en vuilfrees. Meubels en voertuigen zijn in no time schoon met een hogedrukreiniger borstel.


Ruim assortiment onderdelen in de webshop! De krachtige roterende puntstraal reinigt . Lans met Vario-Jet-sproeier.

Kränzle lans met Vario-Jet-sproeier nozzel. Specificaties: Productinformatie (43kB). RVS lans met vuilfrees , total-stop, meter kabel, afneembaar water reservoir .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts