dinsdag 18 februari 2014

Appelmeloen plant

Soms noemt men de meloenpeer ook appelmeloen. Net zoals bij tomaten rijpen de vruchten het best aan de plant in volle zon. De pepino (Solanum muricatum) is een plant uit de nachtschadefamilie ( Solanaceae).


De vrucht wordt ook wel appelmeloen of meloenpeer genoemd. De Latijnse naam voor de plant is . De planten kunnen zowel als overblijvende kuipplant of als éénjarige in de moestuin geteeld worden.

Vlaams Zaadhuis verkoopt geen zaailingen, maar stekken van deze plant. Ook Bakker verkoopt deze plant maar noemt ze eigenaardig genoeg appelmeloen. De appelmeloen houdt van een beschut plaatsje in de zon. We kunnen hem zowel in de (groenten)tuin, in pot als in de serre planten. De Solanum Pepino is een plant uit de nachtschadefamilie (Solanaceae).


De bladeren zijn groot en lichtgroen, de bloemen. Het is een leuke plant die gekweekt wordt. This video explains the best way to germinate and grow the exotic melon-like fruit , Pepino from seeds as well.


Maar wel een heerlijke zoete vreemde vogel, die zeker het proberen waard is.

Meloenpeer is de vreemde vogel onder de groenten. Dit familielid van de aubergine en de aardappel is typisch een plant uit Zuid- Amerika, waar hij dan ook. Vruchtdragende, niet winterharde doorlevende plant van de familie der nachtschadigen.


Oorspronkelijk afkomstig uit het Andes-gebergte, Zuid-Amerika, maar . Enkele maanden geleden, kocht ik in een Aveve een voor mij onbekende plant , genaamd Pepino. In een vorstvrije omgeving is het een overblijvende plant. De Pepino wordt ook wel appelmeloen of . En bij deze hoe mijn plant er nu uitziet , heeft op takken reeds verschillende bloemen staan , benieuwd of ze zullen uitgroeien tot vruchten. Nederlandse naapepino, appelmeloen , meloenpeer. De meloenpeer of pepino is een plant uit de nachtschadefamilie (Solanaceae).


Deze vrucht heeft een zachte smaak en. Appelmeloen zoet plant zaden per verpakking voor €99. Verpakkingen halen is betalen de verpakking gratis mag gevarieerd ! Als je ook nog tomaten en aardappalen in de moestuin hebt kan je deze plant maar beter mijden. Deze planten zou ik alvast zo snel mogelijk . Een struik-vormige plant afkomstig uit het Andesgebied in Zuid-Amerika, van cm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts