woensdag 12 februari 2014

Goedkope sokkels

Vind sokkels en zuilen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De witte MDF sokkel van Solits is van hoogwaardige kwaliteit. Besteld door klanten die houten pilaren, planten zuilen of anderszins witte sokkels willen kopen.


Houtbox is een bedrijf in het vervaardigen van houten sokkels en zuilen in standaard uitvoering of op maat. De MDF-panelen worden in verstek gezaagd.

Met deze mooie hoogglans zuil kunt u uw beeld of schaal een mooie prominente plek in uw interieur geven. De zuil is dan ook voor vele . Deze zuil moet u zelf in . Onze MDF sokkels worden in onze eigen werkplaats gemaakt, waardoor de prijzen vriendelijk blijven, wij flexibel zijn in de afmetingen en afwerkingen én wij. Steigerhouten sokkel op de foto afgebeeld in afmeting 43x43x120cm ( lxbxh) in oud steigerhout.


Andere afmetingen uiteraard ook mogelijk. Gloednieuwe sokkels tegen de scherpe prijs van euro per stuk? De sokkels zijn gemaakt uit hoogwaardig karton, die door hun . Online te bestellen en snel geleverd!

Ook om uw sokkel te kopen kunt u bij ons ieder weekend terecht. Op deze pagina geven wij u alleen wat. IN DE WINKEL STAAN NOG MEER SOKKELS EN ZUILEN. BETONNEN SOKKELS EN NATUURSTENEN SOKKELS. IN VERSCHILLENDE MATEN EN PRIJS . Koop Badkamer Wastafel Sokkels van Betrouwbare Chinese Badkamer Wastafel Sokkels leveranciers.


Vind Kwaliteit Badkamer Wastafel Sokkels home . Perel Tuinlamp op zonne-energie met sokkel 17cm. Het mooiste Lechuza Trio Cottage sokkel vindt u bij Plantenbakshop. Sokkel voor Boeddhabeelden.


Goedkope plantenbakken en bloempotten snel geleverd. Geschikt voor binnen en buiten. Een wasmachine verhoger, ook wel sokkel genoem zorgt ervoor dat je wasmachine of wasdroger wat hoger komt te staan. Door de machine op een verhoging . Wij leveren de sokkels en zuilen in diverse materialen.


Ook kunnen ze niet gespoten geleverd worden, ijzer heeft ook een mooie uitstraling of . Bekijk onze online collectie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts