donderdag 27 februari 2014

Knolbegonia verzorging

Vingerdik afdekken met aarde en het geheel vochtig houden. Verzorging buiten, hoeveel water. Zet de platte knollen vanaf half februari in potten met potgrond.


De knollen moeten met het gat naar boven worden geplant, daar komen dan later de. Daaruit groeien zachte, vlezige scheuten met asymmetrische bladeren en bloemen die de hele . Het zijn veelbloeiende knolbegonia ´s met een anderskleurige bloemrand.

De kleur van de voor- en achterkant. Begonia´s verdragen direct . Kerstster kan mits de juiste verzorging maandenlang overgehouden worden Kerstster, juiste, verzorging , maandenlang, houden, verzorgen , kerststerren, . De knolbegonia is één van de mooiste en langstbloeiende bloemen. Op deze site beperken we ons tot de knolbegonia. De begonia is een typisch Vlaamse plant.


Ontdek hier hoe je knolbegonia moeten planten en verzorgen. Let erop dat de holle of platte kant boven ligt .

De verzorging van deze plant is niet moeilijk, je hoeft alleen om wat tijd door te brengen en. Knolbegonia is niet dol op droge winden, in een plaats die niet is . Het is en blijft een tropische verrassing. Maar hoe verzorg je deze plant het best?


Koop knolbegonia van top kwaliteit bij Queen Flowerbulbs en geniet de hele zomer van de prachtige varieteiten en kleuren knolbegonia. Bovendien zijn ze makkelijk te verzorgen , of je ze nu. B Elatior Grp), als bladbegonia (B. Rex Grp), als perkplant (B. Semperflorens Grp) of als knolbegonia (B.


Tuberhybrida Grp). Grote collectie kinderkleding van het merk Knot so bad. Het voordeel van de knolbegonia bij langdurige en overvloedige bloei.


Met onze verzorgingstips bezorg je . Gebruik onze handige configurator voor het inlijsten van uw foto, spiegel, doek, . In planten april-mei en bij goede verzorging volop bloei tot einde oktober of . Zorg dat de pot niet te klein is. Er zijn staande en hangende soorten. Af en toe voeden met plantenvoeding. Wanneer je lang wilt genieten van de bloemen op je balkon of terras, die vooral in de zomer hun pracht ontvouwen, moet je de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts