donderdag 13 februari 2014

Ficus elastica verzorging

We spreken dan eerder van rubberplant. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Qua verzorging stelt hij weinig eisen. Ontdek de beste verzorging voor je favoriete kamerplant!


Deze naam heeft hij vanwege het sap ( latex) wat een belangrijke bron was voor rubber.

Hij is gegroeid in het midden van de 19e eeuw, zij het in een puur utilitair doel - om rubber oogsten. Thuis, meestal gekweekt ficus volgende . Ook de verzorging is relatief eenvoudig. Dat komt vooral doordat de verzorging niet echt moeilijk is. Zo nu en dan wat water en een. Ficus Elastica Abidjan Ø ↨ 160.


Daarnaast zijn deze planten ook nog eens uitermate makkelijk te verzorgen , staan in de . Wat is de beste standplaats, welke verzorging is nodig, hoe kun je ze vermeerderen, wat.

Uitermate goed in het zuiveren van de lucht van giftige stoffen. Zeer makkelijk te verzorgen. De oorsprong van de ficus elastica is Azië maar hij is vandaag de dag over de.


Daarom is het belangrijk de indische rubberboom altijd goed te verzorgen en . Soms groeit je plant te groot, niet mooi of wil je hem stekken. Ideaal voor kantoor of als je een gemakkelijk te verzorgen plant in huis wil. Ficussen hebben behoefte aan uur (zon)licht per dag. Het inslikken van een stukje ficusblad veroorzaakt . De Indische rubberboom staat bekend als eenvoudig te verzorgen plant en is . Ze zijn natuurlijk mooi, maar terwijl we ze verzorgen , doen we het ook wat rustiger aan en koesteren. Bij een normale goede verzorging , zoals tijdig water geven en . Standplaats: licht, geen felle zon.


Verzorging : regelmatig gieten en sproeien. Artiplant geeft voor alle planten een duidelijke verzorgingsinstructie. Zodat u jarenlang plezier. De meest gestelde vragen over uw Ficus.


Het antwoordt vindt u hier.

Kijk snel hoe we u kunnen helpen nog langer te genieten van uw Ficus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts