vrijdag 26 juni 2015

Albizia julibrissin winterhard

China, provincie Yunnan, is hier net niet winterhard gebleken. Hij heet slaapboom omdat de . Matig winterhard , beschutte standplaats nodig. Frankrijk veel aangeplant ten noorden. Albizia meer en minder winterharde vormen.


Waterbehoefte : Regelmatig.

Hij is winterhard maar staat wel graag op een beschutte plaats. Bij ons is alleen op gunstige plaatsen het type Ernest Wilson winterhard. Andere benamingen: Perzische . Is redelijk winterhard , maar moet bij strenge vorst beschermd worden.


De zaden kiemen zeer snel en groeien het eerste jaar uit tot een beginnend boompje van . De grote exemplaren zijn winterhard tot min graden en zijn bij ons ook . In principe is de boom daarmee winterhard tot graden Celsius onder nul. Botanische type: Vast, matig winterhard.

Bloeitijd: Standplaats: Zon. Is zonder bescherming winterhard tot - 20°C. De bloei is uitbundig met grote . Zonnige beschutte plaats, Hoogte circa meter. Winterhard tot -graden.


De Zijdeboom wordt steeds vaker in tuinen gezien. Gratis bezorging vanaf 5-. De plant is winterhard , maar wel bladverliezend. De soort is winterhard tot ca. De meeste zijn goed winterhard.


Het is een goed winterharde bladverliezende middelhoge boom met grote geveerde . Maar dan, die plant is niet winterhard en Peking heeft een ruig landklimaat: hete. Natuurlijk winterhard en heerlijk ruikend. Vraagt een beschutte standplaats want is beperkt winterhard. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van.


Grond soort: Geen bepaalde pH waarde. Positie ten opzichte van de zon: Volle zon.

Algemeen bekend en ook redelijk goed verkrijgbaar is . Deze plant is matig winterhard. De Plantenshop is dé betrouwbare leverancier voor winterharde palmbomen, mediterrane.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts