maandag 15 juni 2015

Aluminium kweektafels

Gebruikte, maar ook nieuwe aluminium kweektafels. Alle tafels zijn voorzien van een . Onze afnemers bestaan uit kwekers . Onze vaste kweektafels zijn uitermate geschikt voor de kleine kweker of als presentatie van allerlei producten. Ze kunnen onder andere worden ingezet.

De kweektafels zijn uitgerust met een eb-vloed bodem en kraan. Het onderstel is van aluminium kokerprofiel. Tegen meerprijs kan de tafel ook worden gecoat of . Lasmodel en exportmodel kweektafel. De aluminium bovenconstructie kan worden uitgevoerd in een lasmodel of export model. Tot slot kunnen wij dankzij groot inkopen de scherpste prijs aanbieden op de volledig aluminium kweektafels.


Deze zijn modulair aan elkaar te koppelen en . Boeket maken - Boeket maken in frame van aluminiumdraad - bloemschikcursus zelf boeketten maken.

Robuuste aluminium kweektafel. Geleverd in een handzaam verpakking. Koop uw `MAXI Kweektafel XL` Kweektafels - Accessoires Tuinkassen - Hobbykassen - Kweekproducten Buitenshuis online bij Tuinzaden. Deze aluminium kweektafel is duurzaam, tijdloos en leverbaar in maatvoeringen. Dit model kan universeel worden toegepast in uiteenlopende kasmodellen.


Slim kweken kweektafel Alu Grower 65x1cm. Kweekrekken en –tafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Van volledig aluminium tot een prachtig houten uitvoering. Duurzame aluminium kweektafel.


Verhoogde plantenbak in aluminium om planten te kweken op terras en balkon. Royal Well Alu Sower Kweekschap. Voor een optimale inrichting van je tuinkas is het gebruik van kweektafels een must.


Deze tafel is bijna volledig van aluminium en standaard voorzien van 2 . De dragers en schoren zijn aangepast aan . Bovenste laag bakken met daartussen. Aluminium onderbouw met stelvoetjes, om .

Inclusief hoekstukjes en plastic voetjes. Plantjes kweken op stahoogte is bijzonder prettig in een kweektafel. Ideaal voor op het dakterras, balkon, patio binnentuin of kleine stadstuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts