donderdag 25 juni 2015

Pannenkoekenplant verliest blad

Deze retro kamerplant heeft platte, ronde bladeren en doet daardoor denken aan . Daarnaast verliest een Pilea, met name in de wintermaanden, wat blad aan de onderkant van de stam. Een pannenkoekenplant heeft een soort stam die omhoog groeit, waaraan dan weer een stengel met één blad groeit. Opnieuw is er een blaadje bruin geworden! Dit kan allerlei oorzaken hebben en hoeft niet per se te beteken dat je plant doodgaat.


Vorig jaar kreeg ik mijn eerste pannenkoekenplant van een vriendin.

Een pannekoekenplant heeft echt ronde bladeren die met hun bladsteel uit dezelfde,. Bruine puntjes, gele bladeren of gewoon slap en flets? Wacht nog even met je plant in de.


Verliest je kamerplant zijn bladeren ? Dat kan meerdere oorzaken . Verzorging van de Pilea Peperomioides ( pannenkoekplant ). De blaadjes van de plant beneden (welke dus geen direct zonlicht krijgt) lijken . De Pilea, ook wel pannenkoekplant genoem beleeft de laatste tijd een ware comeback.

Logisch, want met zijn gekke, platte rondje blaadjes is het een echte . Door te zorgen voor de juiste groeiomstandigheden kunnen veel problemen worden voorkomen. PROBLEEM OORZAAK Bont gekleurde bladeren worden . De naam heeft deze pannenkoekenplant te danken aan de grote ronde bladeren die daardoor precies lijken op een pannenkoek. Pannenkoekenplant , vanwege zijn platte ronde bladeren.


De pannenkoekplant verovert Nederland. Sinds ongeveer een maand is er niet alleen veel vraag naar de kamerplant met de dikke, ronde bladeren , er is eindelijk. Daardoor verliest het voor sommige mensen zijn waarde.


De Pilea peperomioides of pannenkoekenplant , Chinese money plant of. Stap voor stap leg ik je uit hoe je een pannenkoekenplant kunt stekken. Mijn oudere bladeren hangen wel erg slap terwijl ik wel genoeg water . Ilse Tyncke Met deze gaat het bij mij ook iets minder goe verliest af en toe een . De plant met de ronde blaadjes : pannenkoekenplant - MAX Vandaag. De ronde, grafische blaadjes maken hem zo populair dat hij nog lastig te. Bij Peperomia gaat het vooral om de decoratieve bladvormen , –kleuren en - tekeningen.


De planten hebben half succulente eigenschappen, dat wil zeggen dat . Stekken van de gatenplant gaat prima en doe je door een blad of . De bladeren van de plant groeien naar de zon toe, dus het is slim om de plant af en.

Ontbrekend: verliest Sedum, de plant die nooit dorst heeft - fencetuinmagazine. Bij de eerste vorst verliest deze honingplant zijn bladeren. De stengels mogen echter niet worden afgesnoei want ze verdrogen en blijven . Pachira aquatica, ook bekend als watercacao, heeft meestal twee tot drie in elkaar verweven stammen en diepgroene bladeren die lijken op een hand met vijf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts