donderdag 4 juni 2015

Smoby speelhuis floralie

Het huisje heeft een kleine uitbouw, een electronische deurbel, een halve deur met brievenbus, ramen . Als jullie gegeten hebben, kan je de vaat doen in de afwasbak. Wil je een beetje meer licht binnen laten? Open dan snel de luikjes van je speelhuisje. Op de gehele categorie speelgoed krijgt u bij afhalen EXTRA .

De deur is meter hoog en heeft een echte brievenbus! Nodig iedereen uit in jouw eigen huisje! De luikjes van de ramen kunnen echt . Beschikbaarheid: Op voorraad. Het speelhuis heeft een klapdeurtje en ramen die opengeklapt kunnen worden.


Deze twee hadden exact dezelfde . Floralie nieuw - Overzicht.

Laagste prijs €24bij Alternate. Wat anderen zeggen over Alternate:. Dit Bloemenhuis is een echte topper en heeft een zeer rijke . Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Gezond en veilig spelen en de . Online:Direct uit voorraad leverbaar. Bezoek dan snel Speelgoed Jungle.


Speelhuisje nodig voor binnen of buiten? Sander en papa monteren het gloednieuwe speelhuisje. Vergelijk meer Speeltoestellen aanbiedingen op Beste. Veilige betaling en snelle verzending.


Smoby Pretty House speelhuis. Het is ruim genoeg voor kindjes om . Maak gebruik van deze aanbieding door op de groene button hieronder te klikken. Door het ruime interieur . Te koop voor slechts €219.

Prijs inclusief btw plus levering. Genoeg gelezen, waar kan ik hem bestellen? Levertijd tot werkdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts