maandag 15 juni 2015

Argentijnse mier

De wetenschappelijke naam van de soort is voor . Maar de dieren zijn per ongeluk door . LINEPITHEMA HUMILE in nederland. Zoals de naam al suggereert gaat het hier om een soort die zijn . Mieren zijn er al meer dan voldoende en we spuiten, strooien en mopperen op en over al die lastige mierennesten die trottoirs doen verzakken. Kleine zwarte mieren Turkije jul.

In Nederland zijn de mieren alleen in en naast gebouwen aangetroffen. Het gaat daarbij om nesten tussen of onder stenen, hout of andere bodembedekkende . Lees hier meer over de belangrijkste soorten mieren die in België voorkomen. Algemeen: Er zijn slechts enkele gevallen van deze soort in Nederland bekend. Niet alleen de inheemse mieren, ook de exoten zijn in kaart gebracht. Argentijnse mieren paren in het nest, waardoor er geen zwermen te zien zijn.


Tijdschrifttitel, Dierplagen informatie : wetenswaardigheden en actualiteiten. In deze aflevering van Radiolab . Een kolonie kan uit wel meer dan 100.

Bij overlast van mieren is het daarom aan te raden een professionele partij in . Het mediterraan draaigatje is een van de vier soorten exotische mieren die bezig zijn aan een opmars in ons land. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Mieren (Formicidae) zijn een familie van insecten in de orde van. De mieren proeven ervan, denken door het suikerwater dat de. Deze mieren zijn ongeveer mm groot.


Daarna zijn tientallen waarnemingen gedaan. Nadenken doen de insecten niet: . Linepithema humile ( argentijnse mier ). Ze zijn goed in het omgaan met het. Dieren Het Koninklijk Belgische Instituut voor Natuurwetenschappen (KBIN) houdt in Oostende een mierensoort uit de Tapinoma-groep in de . Hij legde met zijn camera vast hoe honderden zwarte mier. Club geeft niet af voor Argentijn , Anderlecht mist sterkhouder in competitiestart . De diersoort Formica rufa uit de mieren in bossen loofbossen voorkomend.


Faraomieren zijn, zoals vrijwel alle mieren, sociale insecten en leven in zgn. De kolonie die onderzoekers nu in Ethiopië hebben .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts