dinsdag 9 juni 2015

Glijbaan voor intex zwembad

Intex Prism Frame zwembad 300x175xmet 12V pomp. Bestway Mistral rechthoek set opzetzwembad M. Koop Intex waterglijbaan bij de Intex Zwembadgigant. Of je nou een Intex luchtbed zoekt of een Intex zwembad , je vind het online bij . Een waterglijbaan in uw eigen tuin!

De waterglijbaan heeft ook stevige. Geniet met een Intex opblaasbare waterglijbaan van eindeloos plezier in je eigen tuin. Bestel snel en gemakkelijk op Zwembadtopper.


Verschillende soorten glijbanen voor uw zwembad. Met een glijbaan beleeft u dubbel zoveel plezier aan uw zwembad. Ontdek hier ons assortiment waterglijbanen. Glijbaan zwembad is heel leuk om mee te spelen!


Met je eigen opblaasbare waterglijbaan van Intex in de tuin wil iedereen.

Ideale glijbaan om bij een inbouw zwembad te plaatsen voor nog meer waterpret ! Deze glijbaan is simpel aan te sluiten op de tuinslang en glijden maar. Minder waterverbruik dan een gewoon zwembad en steeds vers water. Deze prachtige waterglijbaan van intex zorgt voor uren waterplezier op een warme zomerdag.


Maar een zwembad met glijbaan en water, dan is het groot feest. Alle vriendjes en vriendinnetjes willen hier komen glijden. Het geeft de hele dag veel vertier. De opblaasbare glijbaan is eenvoudig op te zetten en voorzien van een aansluiting.


Intex Waterglijbaan Deze stoere glijbaan is perfect voor kinderen, vriendjes en ouders die willen genieten van echte waterpret! De glijbaan heeft handgrepen . Zelf op te halen te Ichtegem. Bestaat uit twee stukken (trap en glijbaan ) maar makkelijk monteerbaar. Bijna niks maakt een zwembad meer af dan een glijbaan.


In ons assortiment vindt u daarom diverse glijbanen voor uw zwembad. Niet alleen voor kleintjes, . Breid je zwembad uit met dit vrolijk gekleurde opblaaseiland van Intex ! Dit geweldige speeleiland met glijbaan is heerlijk om mee in het water te spelen of .

Met deze Krokodil Play Center kun je heerlijk genieten van een verkoeling op een warme zomerdag. Dit mooie opblaasbare kinderzwembad van Intex is een echt speelparadijs. Heb je een eigen zwembad ? Dan wil je toch ook een eigen glijbaan ! Daarom hebben wij de opblaasbare waterglijbaan van Intex. Merk: Intex Model: Waterglijbaan Geschikt voor: Kinderen van jaar en ouder. Met het Intex Ocean Play Center zwembad sla je vliegen in klap.


Zo glijden kinderen het water in via de glijbaan en worden er verschillende opblaasbare . Een eigen overdekt eiland met glijbaan ! De Island with Slide van Intex zal zorgen voor urenlang plezier op het water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts