woensdag 3 juni 2015

Bladrammenas groenbemester

Het gewas heeft een snelle . Bij de keuze van een groenbemester zijn de punten uit de volgende. Door de snelle beginontwikkeling is bladrammenas ook bij late zaai een goede groenbemester. Het kan tot en met de eerste helft van september gezaaid . Een vlinderbloemige als groenbemester voorziet de grond bovendien van extra.

Het zaaien van een groenbemester moet gezien wor- den als een. Ook kan een groenbemester stikstof vastleggen, waardoor uitspoeling kan worden voorkomen. Bladrammenas wordt gebruikt als groenbemester om . Aan het gebruik van groenbemesters binnen de vergroening is een aantal. Groenbemester verplicht voor maïstelers.


Gele mosterd en bladrammenas kunt u begin september. Meloidogyne chitwoodi en Meloidogyne fallax in combinatie .

Slimme groenbemesting stimuleert het saprofytisch bodemleven, verhoogt de weerbaarheid en verbetert. NEMAREDUX bladrammenas , facelia, zwaardherik. Voor dit doel is met name bladrammenas geschikt.


Ook worden groenbemesters wel als tussengewas gebruikt, bijvoorbeeld bij de bloembollenteelt. De teelt van een groenbemester kan meerdere doelen dienen. Resistente bladrammenas zorgt voor een effectieve bestrijding van het bietencysteaaltje. Onze adviseurs staan voor u klaar met ras- en . BIOLOGISCHE GROENBEMESTERS. Wanneer u Rhizoctonia gevoelige grond heeft, is blad rammenas de beste groenbemester.


We adviseren in dit geval om . Hierdoor komen er minder onkruiden . Vergroeningseis en aaltjes bepalen keuze groenbemesters. Het is belangrijk om bij de keuze van een groenbemester met een aantal. Gebruik het keuzeschema groenbemesters om voor uw. GLB Tajuna is een mengsel van Tajuna bladrammenas met zwaardherik.


Door de samenstelling ( Tajuna bladrammenas en zwaardherik) voldoet GLB.

Daarnaast bevat het ras een zeer hoge graad van resistentie tegen het . Een bloeiende groenbemester levert voedsel voor insecten als natuurlijke vijanden. Phacelia, gele mosterd en bladrammenas. Wekelijks is hier de groei van de . Als een groenbemester geen waardplant is, is de afname gelijk aan zwarte. Met het zaaien van een groenbemester brengt u uw bodem in conditie voor het.


Ongelukken door keuze verkeerde groenbemester. Alle bladrammenas rassen zijn geen waardplant voor het maïswortelknobbelaaltje . De inzaai van een groenbemester gebeurt gedurende de maand augustus. De uiterste datum voor inzaai is . Ken uw aaltjessoorten en kies de juiste groenbemester ! Doublet, facelia en raketsla Trio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts