woensdag 17 juni 2015

Karcher freeskop

De Profi freeskop is een roterende vuilfrees voor het snel en intensief reinigen van oppervlakken en materialen. Kärcher adapter tbv accessoires. Vuilfrees karcher kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.


Bezoek uitsluitend op afspraak ! Zomer-actie bij marvo machines actieprijzen: karcher , dibo, clena. Dirt Blaster met roterende penstraal. XardMma6i-c Vergelijkbaar aug. Extra voordelig en altijd op voorraad - Webshop VVS Online. Karcher , met nieuwe freeskop.


Eigenschappen freeskop voor hogedrukreiniger: Geschikt tot een maximale . Schrijf de eerste review over dit artikel en ontvang een OEG-Coin). Stel de eerste vraag voor dit artikel). Soms te veel kracht waardoor frees kop niet wil draaien.


Gebruikt: met gewone vuilkop en met freeskop (Hogedrukreinigers) - Te koop voor € 6in Zwalm Sint-Denijs-Boekel. Die van mij is ook van karcher maar is volledig van messing en demontabel. De hogedrukspuit die ik gebruik is een proffesionele karcher. Hoi, de vuilfrees van mijn hogedrukreiniger draait plotseling niet meer fatsoenlijk rond.


Jammer genoeg is net nu de garantietermijn is afgelopen de . Frees of lamel kopen voor je freesmachine? Praxis heeft een uitgebreid assortiment houtfrezen, gatenfrezen en metaalfrezen. Deze UDX is een universele freeskop , die Correa op haar freesmachines aanbiedt.


Of: Een freeskop met een diameter die door een flessenhals kan? Koop uw Profiel messen voor freeskop bij een professionele groothandel. Ontdek het ruime aanbod van Profiel messen voor freeskop bij Lecot. Groot assortiment elektrisch gereedschap. Boormachines, lasapparaten, schuurmachines en meer.


Dribo spaanplaatschroef TX met boor segment en freeskop , geel verzinkt. Friday April 17:- Thursday May 16:00. RAAB KARCHER productnIEuws. Stehle Freeskoppen , model Protec DF, maat 266x32xmm.


Bestel de Profielfrees - CMT 965. Ontdek ons ruime aanbod van Profiel freeskop voor stationaire freesmachine. Freeskop vlaktand compleet met gekartelde HM-freesringenVoor het verwijderen van zachte materialen zoals pleister, vers (groen) beton, schuimond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts