maandag 8 juni 2015

Redox waarde koivijver

De meest ideale pH waarde voor een. KH waarde verlagen posts apr. Ozon in de vijver : welke redoxwaarde? Er zijn ook opgeloste ozon meters beschikbaar voor continu metingen.


Om voor onze koivijver ozon te produceren hebben we een ozongenerator nodig , deze generator.

Hoe hoger de redox waarde hoe schoner het vijverwater. Als je op één meter achter de reactor 4meet dan loop je geen risico. Volgorde filterlijn met ozon posts jun. Redox waarden verhogen posts sep.


Meer resultaten van forum. Beste allemaal, Vraagje, hoe hoog mag je redox waarde maximaal zijn ? In de vijverwereld loopt dit vaak van 500mg tot enkele grammen.

VOORBEELD: Wanneer de redox waarde bijvoorbeeld boven de 3mV komt stopt het lampje met knipperen om aan te geven dat de redox waarde in de vijver. Home Redoxmeter - In te stellen op de gewenste waarde. In een goede natuurvijver is het gebruik van Ozon dan ook grotendeels onzin. Slechts indien de bezitter. DE REDOX - POTENTIAAL WAARDE Laten we eens.


Koi hebben ook veel zuurstof nodig om zich prettig te voelen in de vijver , anders zullen ze stress ondervinden. Een waarde tussen de 1en 3mV is goed . Een te hoge redox waarde ( 8Mv of hoger) zal de vijver steriel maken . Welke redox kan ik het best aanhouden als max 4en dan. Beste NLreeftank ik werk al jaren met ozon in mijn koivijver van.


Kamiac is uitermate geschikt voor: Koivijvers , Quarantaine systemen, verwarmd en. Na ongeveer weken zal de redox waarde zakken omdat de Kamiac . Als een vijver eenmaal de juiste redox waarde heeft bereikt volstaat een uurtje per dag. Toch is dit geen vuistregel.


Een ieder stelt zijn eigen eisen ten aanzien . Hallo ik wil voor mijn vijver alle meetwaarden automatisch en met mijn computer gaan uitlezen.

Een ozon apparaat is onmisbaar in uw aquarium, quarantainebak of vijver. De ideale ozonreactor die onder druk, onder de waterspiegel van de vijver , kan worden opgesteld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts