vrijdag 26 juni 2015

Ov fiets huren

Op bijna 3locaties kunt u met uw OV-fietsabonnement maximaal fietsen huren. Den Haag Centraal; Den Haag HS; Den Haag Laan van NOI Icoon automatische stalling; Den Haag Mariahoeve Icoon automatische stalling . Fietsenstalling Naarden-Bussum. Toon locatie op de kaart externe link . Stationsplein 1-A 14AM BUSSUM. Het concept is eenvoudig: de klant kan zich gratis aanmelden voor . Bovendien mogen reizigers met een NS-businesscar mits ze toestemming hebben van hun directeur, ook OV - fietsen huren. U kunt nu al op bijna 3locaties een fiets huren ! Denk hierbij aan stations, bus- of metrohaltes, in enkele stadscentra en bij.


NS-reizigers met een abonnement grijpen steeds vaker mis als ze een OV - fiets willen huren. Rover wil het probleem inzichtelijk maken in een . Met de OV - fiets reis je vanaf het metro- of NS-station . Met Go About plan je ook eenvoudig je reis met de OV - fiets. OV - fietsen er per OV - fiets locatie beschikbaar zijn en heeft ook statistieken en historische data. Sinds begin dit jaar is de OV - fiets laagdrempeliger geworden, omdat het abonnementsgeld van euro is afgeschaft. In 20is er een recordaantal van miljoen ritten gemaakt met de OV - fiets.


OV - fiets is een makkelijke huurfiets van de NS voor het laatste stukje van je reis. De vraag naar de geel-blauwe huurfiets van NS is daarmee met . Abonnement, het huren van een OV - fiets en/of Accessoires, de kosten bij verlies en/of diefstal van enig van NS OV - fiets in huur verkregen object,. Alles wat je moet weten over goedkoop huren van de NS OV - fiets. Kom erachter wat de voordelen, kosten abonnement en regels en wat te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts