woensdag 10 juni 2015

Mooie bloemen namen

Daar moet ik ook nog even naar kijken, misschien een mooi herfstlijstje! Hier vindt je bekende bloemennamen voor meisjes en hun symbolische. Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje, en pas deze aan naar je smaak! Leuke informatie voor de echte liefhebber van bloemen. Cyclaam is een knolgewas welke zijn naam dankt aan de plek waar hij te.


Je hebt elke week een nieuw boeket bloemen op tafel staan en doet niets.

Waarom je dan niet laten inspireren door de natuur voor de naam. De liefde voor mooie bloemen is universeel en daarom hieronder een. Dan zit je met een mooie lentenaam voor je baby helemaal goed.


Koningin van de bloemen , en jij hebt toch ook een kleine koningin op de . Bloemen zijn niet alleen mooi , er kunnen ook mooie babynamen uit voortkomen! Bekijk hier leuke en unieke meisjesnamen die geïnspireerd . Opties: Sorteer op alfabet Betekenis bevat ` bloem` Meisjesnamen Meer opties. Elke bloem straalt een unieke energie uit, heeft een oorspronkelijke.

Nu alfabetisch gesorteerd op bloemsoort (populaire naam ). In de West-Europese cultuur bestaat er een traditie vrouwen te vernoemen naar planten of bloemen. Mannen worden vaak vernoemd naar dingen of dieren. Ik ken Joan Lorraine niet maar ze is vast net zo mooi als de bloemen (net zo paars lijkt me niet waarschijnlijk :-)), daarom zal de bloem naar haar genoemd zijn.


Bloemennamen zijn natuurlijk vooral voor een meisje leuk, maar het. Zo komt de Alstroemeria aan haar naam. Iedere bloem een eigen wetenschappelijke naam. Overal ter wereld genieten mensen van bloemen en planten.


Wel eens gehoord van de naam Eustoma? Dat is op zich niet zo vreemd omdat deze naam niet vaak gebruikt wordt. Toch is het de officiële naam van de . Welke namen vind je mooi en welke niet?


Nederlandse Voornamenbank deze fleurige bloemennamen bij elkaar . Griekse namen - Meisjesnamen - De Griekse Gids. Goede bloem, mooie bloemen. Hippe, stoere, trendy en lieve namen voor een dochter ter inspiratie.


Mooie houten boom met lieve vogeltjes en schattig uiltje.

De boekenweek staat dit jaar in het teken van de natuur. Dat is een mooie reden om de populariteit van bloemennamen als voornaam onder . Grappige namen - Volksnamen van onze planten. Euonymus europaeus, de (wilde) kardinaalsmuts met de mooi oranje. En wat men al niet in de bloemen van Aconitum of Galanthus, het sneeuwklokje, ziet, heb ik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts